WestworldPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Одлично!
8,6
Westworld

Наслов:

Вестворлд

Година:

2016

Жанр:

драма, мистерија, научна фантастика, вестерн

Траење:

62 мин

Автори:

Lisa Joy
, Jonathan Nolan


Главни улоги:


Ed Harris
  >  Man in Black
Aaron Paul
  >  Caleb Nichols
Thandiwe Newton
  >  Maeve Millay
Jeffrey Wright
  >  Bernard Lowe
Evan Rachel Wood
  >  Dolores Abernathy
Thandiwe Newton
  >  Maeve Millay
Thandiwe Newton
  >  Maeve Millay
Ed Harris
  >  Man in Black
James Marsden
  >  Teddy Flood
Evan Rachel Wood
  >  Dolores Abernathy
Jeffrey Wright
  >  Bernard Lowe
Simon Quarterman
  >  Lee Sizemore
Tessa Thompson
  >  Charlotte Hale
Angela Sarafyan
  >  Clementine Pennyfeather
Shannon Woodward
  >  Elsie Hughes

Опис:


Едночасовната драмска серија „Вестворлд претставува мрачна одисеја за зачетокот на вештачката свест и за еволуцијата на гревот. Дејството се одвива во блиската иднина и прикажува свет во кој секоја човечка желба, без разлика колку е благородна или лоша, може да се искуси.

Актерската екипа на серијата од 10 епизоди ги вклучува: Ентони Хопкинс, Ед Херис, Еван Рејчел Вуд, Џејмс Марсден, Танди Њутон, Џефри Рајт, Теса Томсон, Сидси Бабет Нутсен, Џими Симпсон, Родриго Санторо, Шенон Вудвард, Ингрид Болсо Бердал, Бен Барнс, Сајмон Квартерман, Анџела Сарафјан, Лук Хемсворт и Клифтон Колинс Јуниор. Серијата е инспирирана од филмот „Западен свет, по сценарио и во режија на Мајкл Кричтон.
 • Слично за гледање
 • Коментари (90)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • kjovo
  eXtreme member
  17.06.2022. 07:39
  Ne znam ja licno jedva cekam 4 sezonu ,po meni 3 je najbolja ,tematski skoro pa nema veze sa originalom i to mi se i svidja ,meni je prva sezona silovanje original filma aposle su krenuli u nekom drugom pravcu i to su po meni odlicno uradili.Da ne pominjem glumu ,produkciju i ostalo
 • puppet_master
  eXtreme member
  16.06.2022. 21:20
  [TUBE]8n_mDxJnphE[/TUBE]
 • puppet_master
  eXtreme member
  15.05.2022. 14:55

  [QUOTE=AlexDeLarge]
  [QUOTE=puppet_master]Pretpostavljam tek da je deo cinizma upravo u tome. Makar za nas koje Marvel/DC ne zanimaju, mada se npr ja trudim da im ne dajem prostora u mojim komentarima, ponajmanje tamo gde im ionako nije mesto. [/QUOTE]
  Secem delove, vec smo diskutovali o prvom delu, a da upravo sam na to mislio ne davati prostora i jos u temama koje veze nemaju sa datom, mada i mi izadjemo cesto van okvira ali sledimo tok misli.
  [/QUOTE]


  Ne može im se uteći LOL i onda kada se pogleda nešto iole svežije i novije (iz perspektive izlagača misli makar) ponekome se nametne samo po sebi. Te se počne o npr Paris Hilton, te o naciji/kulturi/istoriji kao "krivcu", te o Kardašijankama, te o reality programima, te o zaverama, te o LGTB (nema tija para za koje bih znao da ponovim sva ta slovca sada, menjaju se na dnevnom nivou) lobiju, Vatikanu, te o idiokratiji, te o Adamu Sandleru, te o novcu, te društvenim sistemima...aman, nema ko sve i šta sve nije krivo za sve. Ne vidim zašto ne bi (ponekome) i Marvel bio na udaru, samo dok dođe na (izrazito dugački) red. LOLLOL Meni je dosta da pogledam ili makar probam svaki peti, šesti, briga me baš čime sve zatrpavaju tržište, ne tera me iko da gledam sve to, uvek se da iskopati nešto drugačije, ako je do toga.