Mad DogsPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,6
Mad Dogs

Година:

2015

Жанр:

драма, криминалистички, комедија

Траење:

56 мин

Автори:

Cris Cole


Главни улоги:


Ben Chaplin
  >  Joel
Steve Zahn
  >  Cobi
Phil Davis
  >  Lawrence
Michael Imperioli
  >  Lex
Romany Malco
  >  Gus
Rachael Holmes
  >  Erica
Mark Povinelli
  >  The Cat
Coby Bell
  >  Aaron
María Botto
  >  Sophia Moreno
Kevin Jackson
  >  Algrove
Raphael D. Cotto
  >  Nestor
Robbie Bell
  >  Grans
Axel Cintrón
  >  Ceasar
Billy Zane
  >  Milo
David Hoflin
  >  Johan

Опис:


“Бесни кучиња“ е црна крими комедија преполна со неочекувани и шокантни пресврти, а која во центар на дејствието го става прашањето на пријателството и довербата на петмина пријатели во свет преполн со себичност и отуѓување.

Поминало долго време откако старите пријатели Гас, Коби, Лекс и Џоел биле заедно. Најдобрите пријатели уште од детството заедно пристигнуваат во Белизе за да се сретнат со петиот член од нивното друштво, Мило, и да го прослават неговото рано пензионирање. Не поминало многу време откако се сретнале во таа прекрасна латиноамериканска држава до кога сфатиле колку поради турбулентните животни патишта и кариери станале различни луѓе и се одалечиле еден од друг.
Гас, Коби, Лекс и Џоел се обидуваат еден пред друг да сокријат колку се помириле со досадните животи во средната класа додека во исто време говорат за своите успеси во споредба со големото богатство кое што го стекнал Мило. Меѓусебната недоверба ги принудила сериозно да се посомневаат и во потеклото на раскошот на Мило и тамам кога почнале да се отвораат едни кон другите, пристигнало шокантно изненадување во облик на малечок убиец со маска на мачка. После убиството на Мило, четирите пријатели се наоѓаат целосно изгубени и вовлечени во комплцирана мрежа на меѓусебна пресметка во која не се знае кој е поголем негативец - ЦИА, криумчари со дрога, тајни глобални сили... Сфаќајќи дека единствениот начин да се извлечат од проблемите е повторно да почнат да веруваат и да се потпираат еден на друг.

“Бесни кучиња“ е во оригинал британска серија Mad Dogs, која премиерно е прикажана во 2011 година и примила одлични критики. Само една ипол година подоцна, познатиот продуцент Шон Рајан открил дека се подготвува американска адаптација во која дејствието од Мајорка се сели на Белизе. Интересно е тоа дека дури и дел од актерската постава е ангажиран во римејкот, па така Бен Чаплин во британската верзија го играл Алво (ликот кој е убиен на самиот почеток), додека во американската верзија е Џоел, а аргентинската актерка Мариа Бото во двата серијала ја игра полицајката. Главните улоги им припаднаа на низа прекрасни карактерни актери Бен Чаплин (Џоел, познат од филмот The Thin Red Line), Стив Захн (Коби, Dallas Buyers Club), Мајкл Империола (Лекс, The Sopranos), Ронани Малку (Гас, Weeds) и Били Зејн (Мило, Titanic, Zoolander 2). Американската верија има повеќегодишно ограничувње и не е препорачлива за гледачи помлади од 18 години.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (2)
  • Macabre Theatre

    Macabre Theatre (2002)

    драма, комедија, хорор

    Humor za odrasle, gledajte stare kultne i neke klasične horore filmove "unapređene" skečevima snimanim na sablasnim lokacijama...
  • Salem Rogers

    Salem Rogers (2015)

    комедија

    After a decade in rehab, an abrasive former supermodel tries to recreate her success in a new world she barely recognizes, relying on the help of her browbeaten former assistant. Unfortunately her...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • CSInvestigator
    Translator
    28.02.2016. 20:17
    Otkazano nakon 1. sezone. Wink
  • Gor@n88
    Master translator
    18.01.2015. 14:42








    Opis:
    Mračna komedija koja prati ponovno okupljanje grupe neuspešnih 40 godišnjaka. Neki su razvedeni, samci, oženjeni... Nezamisli lanac događaja nateraće ih da shvate da jedino mogu da se pouzdaju u članove svoje grupe.







    Žanr: komedija
    Kanal: Amazon













    [TUBE]nHiBqU1C2tc[/TUBE]

{{message}}

{{item.title}}