BonesPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Одлично!
7,9
Bones

Наслов:

Kosti

Година:

2005

Жанр:

драма, криминалистички, мистерија, комедија, љубовен, романса

Траење:

40 мин

Автори:

Hart Hanson


Главни улоги:


David Boreanaz
  >  Seeley Booth
Emily Deschanel
  >  Temperance Brennan
Michaela Conlin
  >  Angela Montenegro
T.J. Thyne
  >  Jack Hodgins
Tamara Taylor
  >  Camille Saroyan
John Francis Daley
  >  Lance Sweets
Eric Millegan
  >  Zack Addy
Patricia Belcher
  >  Caroline Julian
John Boyd
  >  James Aubrey
Michael Grant Terry
  >  Wendell Bray
Eugene Byrd
  >  Dr. Clark Edison
Carla Gallo
  >  Daisy Wick
Pej Vahdat
  >  Arastoo Vaziri
Ryan O'Neal
  >  Max Keenan
Jonathan Adams
  >  Daniel Goodman

Опис:


Doktorica Temperance Brennan (Emily Deschanel) vrhunska je forenzična antropologinja, zaposlena u uglednom institutu Jeffersonian, koju policija i druge snage reda često zovu u pomoć pri onim slučajevima ubojstava u kojima su standardne metode identificiranja žrtava nedovoljne. Naime, Temperanceina specijalnost njezina je nesvakidašnja sposobnost čitanja tragova u žrtvinim izgorenim, uništenim ili teže oštećenim kostima. Brennanova najčešće surađuje sa specijalnim agentom Seeleyem Boothom (David Boreanaz), članom posebnog FBI-jeva tima za istraživanje ubojstava. Kao bivši vojni snajperist, Booth ne vjeruje znanosti i znanstvenicima, nazivajući ih parazitima koji sline nad fizičkim dokazima. Njegov je stav da se ključevi za razrješenje kriminalnih tajni nalaze među živima, svjedocima i osumnjičenima, starom i prokušanom metodom istraživanja i ispitivanja.

Pomalo u raskoraku s modernim svijetom, cinična Temperance se najugodnije osjeća u društvu svojih jednako briljantnih kolega u institutu, među kojima je i njezina najbolja prijateljica Angela Montenegro (Michaela Conlin), autorica jedinstvenog softvera koji trodimenzionalnim prikazima poprišta zločina pomaže njihovom rasvjetljavanju. Uz nju, Temperance najviše povjerenja ima u svoga mladog asistenta Zacka Addyja (Eric Millegan), nekadašnjeg čuda od djeteta, kojemu je jedina prepreka u dovršavanju nekolicine doktorata koje je započeo samo njegov kvocijent inteligencije pravoga genijalca. U najužem timu je i doktor Jack Hodgins (TJ Thyne), stručnjak za insekte i minerale, zaljubljenik u urote. Njihov je šef direktor laboratorija Daniel Goodman (Jonathan Adams), koji njihove usluge posuđuje FBI-u.
 • Слично за гледање
 • Коментари (37)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • Black Raven
  Translator
  25.05.2018. 21:56
  Odlična serija, odgledao sam mislim 7 ili 8 sezona,ali izašle su serije The Blacklist ,Vikings ,Black Sails,Gotham i morao sam da prekinem sa Bones. Preporuka za gledanje jer je serija baš zanimljiva i vredi pogledati barem nekoliko sezona.
 • Diana0000
  eXtreme member
  25.05.2018. 20:16
  i ono što je zanimljivo, serija nije izgubila na kvaliteti ni malo sve do kraja
 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  22.05.2018. 19:30
  Odlična serija. Nisam znao da je imala čak 12 sezona.   

  Ono što sam svojevremeno gledao na RTS-u bilo je odlično.