The Wheel of TimePogledaj trailer!

ТВ серија

драма, акција, фантазија, авантура (2021)

The Wheel of Time

Оцена од корисниците
Одлично!
7,5
The Wheel of Time

Наслов:

Točak vremena

Година:

2021

Жанр:

драма, акција, фантазија, авантура

Траење:

60 мин

Автори:

Rafe Judkins


Главни улоги:


Kate Fleetwood
  >  Liandrin Guirale
Michael McElhatton
  >  Tam Al'Thor
Rosamund Pike
  >  Moiraine Damodred
Alexandre Willaume
  >  Thom Merrilin
Iva Sindelková
  >  Women's Circle
Daniel Henney
  >  al'Lan Mandragoran
Zoë Robins
  >  Nynaeve
Priyanka Bose
  >  Alanna Mosvani
Hammed Animashaun
  >  Loial
Josha Stradowski
  >  Rand Al'Thor
Álvaro Morte
  >  Logain Ablar
Jennifer Cheon Garcia
  >  Leane Sharif
Madeleine Madden
  >  Egwene Al'Vere
Barney Harris
  >  Mat Cauthon
Marcus Rutherford
  >  Perrin Aybara

Опис:


Morejn, jedna od žena iz magičnog kruga Ai Sadai, u potrazi je za sledećim “zmajem”, tj. spasiteljem sveta koji će zaustaviti neizbežnu propast koja preti imaginaciji autora Roberta Džordana. Naizgled jednostavna postavka samo u prvoj polovini sezone načinje kompleksne unutrašnje nemire između grupa koje predvode muškarci, ali i grupa koje predvode žene. I jedni i drugi željni moći i kontrole postaju deo velike slagalice u kojoj odlična Rouzmond Pajk kao Morjen zajedno sa tri neobično talentovana mladića i jednom devojkom kreće na put do Bele palate u nameri da sazna ko je od njih ključni zupčanik u ovom točku vremena.

Oбработил/ла:

Telegon
 • Слично за гледање
 • Коментари (16)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • robin12345
  Senior translator
  01.12.2021. 12:34
  Pročitao sam svih 15 knjiga i jasno oduvijek priželjkivao ekranizaciju. Naravno da uvijek može bolje, no i ovo budem gledao koliko god da snime. Nikada neće ekranizacija dočarati sav taj kompleksni svijet i kompleksnost likova. Naročito ne Randa i Moiranie. Ono što veže npr. Jordana i GoT je količina likova, pa i potrošnja nekih od njih, da ne spojlam. Potrošnja mislim na važnost trenutka, ne nužno na smrt ili konačnost. Što se tiče pak usporedbi s LoR, kasnije ovo prelazi u kategoriju za odrasle, dočim je LoR bajkovit čitavo vrijeme, sa svim tim svojim vilenjacima, patuljcima, hobitima itd...
 • Tom Brady
  member
  01.12.2021. 09:28
  Odgledao sam prve tri epizode i meni je ovo ok. Knjigu nisam čitao, tako da ne mogu da komentarišem o tome. Ima taj blagi šmek Gospodara prstenova, s'tim što je naravno pomenuti filmski serijal daleko ispred. U svakom slučaju, vredi pogledati.
 • AlexDeLarge
  Active member
  30.11.2021. 23:24
  Nisam fan (vise volim npr. Edingsa, Eriksona, Sandersona, mada je on zavsio serijal), ali sam procitao. Kapitalno delo, naravno da mora da ide u vise sezona.Da sto se tice ovakvih dela izgleda da treba sacekati komentare pa gledati, ili zaboraviti knjige i gledati kao da niste citali. Mozda se odlucim za drugu opciju, pa da kazem korektno.