The PeripheralPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Одлично!
8,1
The Peripheral

Година:

2022

Жанр:

драма, мистерија, научна фантастика, трилер

Главни улоги:


Louis Herthum
  >  Corbell Pickett
Alex Hernandez
  >  Tommy Constantine
Chloë Grace Moretz
  >  Flynne Fisher
Katie Leung
  >  Ash
Chris Coy
  >  Jasper
Jack Reynor
  >  Burton
Gary Carr
  >  Wilf Netherton
Adelind Horan
  >  Billy Ann Baker
Miles Barrow
  >  Macon
Austin Rising
  >  Leon
Julian Moore-Cook
  >  Ossian
Charlotte Riley
  >  Aelita West
T'Nia Miller
  >  Cherise Nuland
David Hoflin
  >  Daniel
JJ Feild
  >  Lev Zubov

Опис:


Flynne Fisher, žena koja pokušava spojiti delove svoje razorene porodice u zaboravljenom kutku Amerike budućnosti. Flynne je pametna, ambiciozna i osuđena na propast. Ona nema budućnost. Sve dok je budućnost ne pozove. Periferija je blistav, halucinantni uvid glavnog pripovedača Williama Gibsona u sudbinu čovečanstva – i ono što je iza toga.

Flynne Fisher živi na ruralnom američkom jugu, radi u lokalnoj radnji za 3D štampanje, dok zarađuje preko potreban dodatni novac igrajući VR igre za bogate ljude. Jedne noći navlači slušalice i nalazi se u futurističkom Londonu – elegantnom i misterioznom svetu, primamljivo drugačijem od njenog vlastitog teškog postojanja.
Ali ovo nije poput bilo koje igre koju je igrala ranije: Flynne počinje shvatati da to nije virtuelna stvarnost... stvarna je. Neko u Londonu, sedamdeset godina u budućnosti, pronašao je način da otvori vrata u njen svet. I koliko god London bio krajnje zadivljujući… takođe je opasan. Dok Flynne nastoji da otkrije ko je povezao njihove svetove i u koju svrhu, njeno prisustvo ovde pokreće opasne sile... sile koje nameravaju da uništi Flynne i njenu porodicu u njenom vlastitom svetu.

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари (26)
  • Pantheon

    Pantheon (2022)

    драма, анимиран, акција

    A young woman starts to get messages from an unknown number that claims to be her deceased father. Trying to uncover the truth, she stumbles upon a larger conspiracy involving the singularity.
  • Westworld

    Westworld (2016)

    драма, мистерија, научна фантастика, вестерн

    Едночасовната драмска серија „Вестворлд претставува мрачна одисеја за зачетокот на вештачката свест и за еволуцијата на гревот. Дејството се одвива во блиската иднина и прикажува свет во кој секоја...
  • Jack Ryan

    Jack Ryan (2018)

    драма, акција, трилер

    Новата трилер серија Џек Рајан е базирана на измислениот лик од книжевниот серијал за кој е заслужен Том Кленси. Главниот лик во серијата, Џек Рајан, го портретира актерот Џон Красински, најпознат по...
  • Significant Other

    Significant Other (2022)

    драма, мистерија, научна фантастика

    Mladi par koji kreće na dugo putovanje severozapadom pacifika, suočava se sa zlokobnim događajima koji ih navode da shvate da nije sve onako kako se čini...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • klass
    Active member
    20.12.2022. 22:56
    Mogla je biti dobra serija. Zasto toliki dosadni dijalozi? Zasto toliko komplikovanja i zasto onako vrljavi kraj?

    Ono sto meni nije jasno...Sta je taj stab? Paralelni svet? To nije. Sta je onda? Jer, ako je Flin na kraju rikotic, a jeste, kako moze da bude ziva tamo negde u drugom stabu koji je napravila? Pa cekaj malo, je l' si muzicar ili nisi? 

    Ocena 5.5





  • ar8c
    eXtreme member
    15.12.2022. 16:25
    Krenulo solidno, završilo se tragično Uopšte ne znam šta se do kraja htelo, koja je poenta i koliko sve ovo ima veze sa pisanim štivom? Gluplji kraj odavno ne videh, sve i da se radi o nekakvom zagrevanju za sledeću sezonu! Iskreno se nadam da ovo dalje neće ići. Ne preporučujem seriju nikome, a pogotovo ne ljubiteljima SF-a i poštovaocima lika i dela William Gibsona.
  • ar8c
    eXtreme member
    05.12.2022. 16:57
    [QUOTE=bgvracar] Vidim da Gibsonovu knjigu cene oko 1200. dindži u Vulkanu. Nadam se da je vredna tih para. ermm
    [/QUOTE]

    Iskreno, meni su knjige generalno obezvređene i ne bih žalio ni mnogo više para za dobro štivo, ali najveća prepreka je vreme i brzina života. Blejanje u računar uništava i oči, pogotovo kad čovek omatori kao ja Ali zapostavio sam knjigu generalno i to bih jako voleo da ispravim u ovom životu.

    @ kjovo

    Nakon odgledanih pet epizoda vidim kuda sve to otprilike ide i ne bih se začudio ako je kraj neadekvatan, a još manje nedovršen u slučaju da treba snimati dalje. Znače titlovi dosta, engleski naglasak, dosta stručnih pojmova i izraza, skakanje radnje napred-nazad... Mislim da za potpuno razumevanje treba možda pogledati i reprizno, ali teško da će jedna takva serija zaslužiti toliku investiciju vremena u mom slučaju. Uz domaće titlove sasvim solidno držim niti radnje za sada...

{{message}}

{{item.title}}