The Grinder

ТВ серија

комедија (2015)

The Grinder

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,2
The Grinder

Година:

2015

Жанр:

комедија

Траење:

21 мин

Автори:

Andrew Mogel
, Jarrad Paul


Главни улоги:


William Devane
  >  Dean Sanderson Sr.
Rob Lowe
  >  Dean Sanderson
Fred Savage
  >  Stewart Sanderson
Mary Elizabeth Ellis
  >  Debbie Sanderson
Hana Hayes
  >  Lizzie Sanderson
Connor Kalopsis
  >  Ethan Sanderson
Natalie Morales
  >  Claire Lacoste
Steve Little
  >  Todd
Will Greenberg
  >  Hugh Rozz
Timothy Olyphant
  >  Timothy Olyphant
Maya Rudolph
  >  Jillian
Jason Alexander
  >  Cliff Bemis
Kenneth Lucas
  >  Cory Manler
John Owen Lowe
  >  Joel Zadak
Matt Hobby
  >  Patt Landy

Опис:


Во серијата The Grinder во главните улоги настапуваат Роб Лоу (Parks and Recreation, The West Wing) и Фред Саваџ (The Wonder Years) како два брата од кои едниот е актер желен за светлата на сцената со главна улога како популарен адвокат во најпопуларната ТВ серија, а другиот е вистински адвокат кој живее во мало гратче и кој допрва треба да ги открие светлата на сцената.

Дин Сандерсон помладиот (Лоу) осум години имал главна улога во адвокатската драмска серија THE GRINDER. Кога серијата ќе запре со снимањето, тој се одлучува да се врати во својот роден град Боисе, Ајдахо, во кој неговиот брат Стјуарт (Саваџ) се подготвува да ја преземе семејната адвокатска фирма.

Без оглед на тоа што нема диплома од правниот факултет, нема адвокатска лиценца, ниту никакво искуство во вистинска судница, Диновата харизма и природен талент за драматизирање ќе го убеди дека и тој исто има вредности кои можат позитивно да придонесат во делувањето на адвокатстката фирма. Или, како што Дин објаснува: “Замислете дека седите во ресторан и гостот кој седи зад вашиот стол е Ноа Вајл (др. Џон Картер во серијата ER). Ако доживеете срцев удар, дали мислите дека Ноа Вајл нема да притрча во помош?“

Наскоро Дин ќе се вовлече во секој аспект на Стјуартовиот живот, како во судницата, така и во приватниот живот, што бескрајно ќе ја забавува сопругата на Стив, Деби (Мери Елизабет Елис, It's Always Sunny in Philadelphia), нивните две деца, петнаесетгодишната Лизи и тринаесетгодишниот Итан, како и нивниот татко и сопственик на адвокатската фирма Дин Сандерсон постариот (Вилијам Девон, 24: Live Another Day) и сериозната консултантка Клер (Натали Моралес, Parks and Recreation), жена која е тешко да се импресионира и која е целосно имуна на Диновата популарност.

Дин и Стујарт не се сложуваат скоро во ништо, но кога ќе престанат меѓусебно да се расправаат и заедно ќе застанат пред судијата, стануваат непобедлив тим. Родениот адвокат е приказна за двајца браќа кои избрале различни животни патишта, но повторно се среќаваат на некој чуден начин, поради праведноста.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (3)
  • Fresh Off the Boat

    Fresh Off the Boat (2015)

    комедија

    Во 90-тите години, 12-годишниот Еди, кој сака хип-хоп, штотуку се преселува со своите родители и браќа од вашингтонскиот кинески кварт во предградието на Орландо. Се работи за културолошки шок за ова...
  • Grandfathered

    Grandfathered (2015)

    комедија

    Џими Мартин (Стамос), успешен угостител и човек кој секогаш можете да го сретнете низ градот, е навикнат да биде најскладен, најзгоден и личност која најмногу ужива како самец. Сето тоа ќе се промени...
  • Angel from Hell

    Angel from Hell (2016)

    комедија

    Алисон (Меги Лосон) е дерматолошка која се затрпува со работа после смртта на нејзината мајка и го презема на себе водењето на семејната клиника. Одеднаш во животот на Алисон доаѓа Еми (Џејн Линч)...
  • Unstable

    Unstable (2023)

    комедија

    Genij iz biotehnološke industrije oporavlja se od duboke tuge uz pomoć sina, koji pokušava izaći iz očeve sjene i spasiti obiteljsku tvrtku.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • CSInvestigator
    Translator
    15.05.2016. 16:17
    Otkazano nakon 1. sezone Wink
  • CSInvestigator
    Translator
    27.10.2015. 22:01
    Serija je dobila punu sezonu. Wink
  • icemaher
    The Legend Of
    16.08.2015. 22:12
    The Grinder  (2015)



    Žanr: Komedija



    Država: SAD

    Jezik: Engleski






    Uloge:

    Fred Savage ... Stewart Sanderson (1 episode, 2015)
    Rob Lowe ... Dean Sanderson (1 episode, 2015)
    Rose Abdoo ... Judge Stephanie Rossmyre (1 episode, 2015)
    Juan Carlos Cantu ... Victor Ramirez (1 episode, 2015)
    William Devane ... Dean Sr. (1 episode, 2015)
    Mary Elizabeth Ellis ... Debbie Sanderson (1 episode, 2015)
    Hana Hayes ... Lizzie Sanderson (1 episode, 2015)

    Opis:
    Rob Lowe glumi Deana Sandersona, popularnog televizijskog odvjetnika čiji show bude ukinut nakon godina i godina dobrih rejtinga. Dean je izgubljen, pa se odluči vratiti u rodni gradić sa željom da preuzme obiteljsku odvjetničku tvrtku. Bit će dočekan širom raširenih ruku i obožavateljskim osmijesima. Jedini koji mu se ne veseli je brat Stewart (Fred Savage), koji radi naporno i predan je obiteljski čovjek, pa mu TV zvijezda silno ide na živce.
    topcinemamovie


    [tube]9mybEO-Hb0Y[/tube]

{{message}}

{{item.title}}