SouthlandPogledaj trailer!

ТВ серија

драма, криминалистички, трилер (2009)

Southland

Оцена од корисниците
-
8,4
Southland

Наслов:

Southland

Година:

2009

Жанр:

драма, криминалистички, трилер

Траење:

42 мин

Автори:

Ann Biderman


Главни улоги:


Regina King
  >  Detective Lydia Adams
Michael Cudlitz
  >  Officer John Cooper
Ben McKenzie
  >  Officer Ben Sherman
C. Thomas Howell
  >  Officer Dewey Dudek
Shawn Hatosy
  >  Detective Sammy Bryant
Shawn Hatosy
  >  Officer Sammy Bryant
Arija Bareikis
  >  Officer Chickie Brown
Jamie McShane
  >  Sergeant Terry Hill
Dorian Missick
  >  Detective Ruben Robinson
Michael McGrady
  >  Detective Daniel Salinger
Kevin Alejandro
  >  Detective Nate Moretta
Tom Everett Scott
  >  Detective Russell Clarke
Emily Bergl
  >  Tammi Bryant
Roxana Brusso
  >  Detective Alicia Fernandez
Lucy Liu
  >  Officer Jessica Tang

Опис:


Johnu Cooperu (Michael Cudlitz), iskusnom i odrješitom policajcu snaga reda Los Angelesa, dodijeljen je novak Ben Sherman (Benjamin McKenzie), kojeg mora obučiti u prvoklasnog čuvara reda. Njihovom se timu pridružuju detektivi Lydia Adams (Regina King), koja pokušava uskladiti posao s obvezama koje joj donosi život s majkom, Russell Clarke (Tom Everett Scott), koji živi u nesređenom braku i ima troje djece, Daniel "Sal" Salinger (Michael McGrady), Nate Moretta (Kevin Alejandro), Sammy Bryant (Shawn Hatosy) i policajka Chickie Brown (Arija Bareikis), koja teži postati prvom ženom u timu specijalaca policije Los Angelesa.

U policijskoj seriji koja prikazuje sirov i autentičan pogled na ulice Los Angelesa te nas upoznaje s privatnim burnim životima policajaca i detektiva koji čuvaju zakon i red, glavna uloga iskusnog Johna Coopera pripala je poznatom televizijskom i filmskom glumcu Michaelu Cudlitzu, kojeg hrvatski gledatelji znaju iz serija poput ‘Njujorški plavci’, ‘Združena braća’, ‘Izgubljeni’, ‘Zakon braće’, dok je ulogu njegovog pomoćnika preuzeo Benjamin McKenzie, poznatiji mlađim gledateljima kao Ryan Atwood iz tinejdžerske serije ‘O.C.’. Njihovu kolegicu, detektivku Lydiju Adams tumači Regina King, glumica koju znamo iz filmova ‘Ray’, ‘Jerry Maguire’, ‘Državni neprijatelj’ i ‘Cura sa zadatkom 2’, a ostatak glumačke ekipe serije ‘Southland’ čine Michael McGrady, Shawn Hatosy, Kevin Alejandro i Tom Everett Scott.

U velikoj ponudi kriminalističkih i policijskih serija koje su izašle iz pera odličnih scenarista i modernih studija američkih produkcijskih kuća u posljednjih desetak godina, većina je kritičara pohvalila ‘Southland’ kao jednu od ponajboljih, ali ujedno nedovoljno cijenjenih serija na televizijskim ekranima. Odličan scenarij Anne Biderman, nagrađene za svoj doprinos u hvaljenoj seriji ‘Njujorški plavci’, iznimna produkcija Christophera Chulacka i Johna Wellsa (‘Hitna služba’, ‘Heroji iz strasti’) te kvalitetna i poznata glumačka imena, bili su dobri razlozi da serija bude prepoznata od struke. Nekoliko godina zaredom bila je nominirana za prestižne nagrade, među kojima je Peewee Piemonte osvojio 2 Emmyja i Peabody nagradu 2011. i 2012. za izvanrednu koordinaciju kaskadera, a glumci Michael Cudlitz i slavna Lucy Liu (‘Elementary’) ''Critics' Choice'', TV nagradu za odlične izvedbe glavne, odnosno gostujuće uloge.
  • Слично за гледање
  • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • DzonDon
    Senior translator
    09.05.2019. 13:55
    Mnogo dobra serija, kao što kaže korisnik iznad, ko voli pandurske. Od mene preporuka.
  • 15.01.2018. 18:02
    Ko voli pandurske serije ova je stvarno dinamična i taj street fazon je takođe zanimljiv skroz.
  • Gor@n88
    Master translator
    04.05.2012. 19:06
    Serija je dobila 5. sezonu od 10 epizoda. Emitovanje zakazano za sledeću godinu.

{{message}}

{{item.title}}