Played

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,5
Played

Година:

2013

Жанр:

драма, криминалистички, акција

Автори:

Gregory Nelson


Главни улоги:


Chandra West
  >  Rebecca Ellis
Adam Butcher
  >  Jesse Calvert
Vincent Walsh
  >  John Moreland
Agam Darshi
  >  Khali Bhatt
Dwain Murphy
  >  Daniel Price
Lisa Marcos
  >  Maria Cortez
Zoé De Grand Maison
  >  Emily Moreland (as Zoé De Grand'Maison)
Carly Pope
  >  Vanessa Moreland
Rachael Ancheril
  >  Terri
Bridget Wareham
  >  Cindy - Receptionist
Christine Horne
  >  Anna Quinn
Trevor Hayes
  >  Nathan Brown
Dani Kind
  >  Abi
Jeff Teravainen
  >  Bradley
Gord Rand
  >  Chris Locke

Опис:


Серијата Агенти со многу лица ја следи Единицата за тајни истраги, елитна тајна полиција чија задача е да се вметнат во светот на криминалците. Агентите изведуваат опасни и напнати акции. Во тајните полициски местенки купуваат дрога, се претвораат дека се адвокати, флертуваат со убијците, се дружат со членови на банди, договараат испорака на оружје, сѐ за да приберат докази, да измамат признание и да ги фатат криминалците.

Полицајците од Единицата за тајни задачи се мошне шармантни и духовити. Брзо размислуваат, говорат ускладено, се потпираат на своите инстинкти и харизма за да стекнат доверба. Но тајните акции можат да бидат непредвидливи и ситуацијата може мошне брзо да се промени. Затоа полицајците мораат во секој момент да бидат спремни на сѐ. Ако не се убедливи, ако не се реални, потребен им е само еден погрешен потег или збор за да животот им заврши во момент.
Полицајците делуваат брзо, без задржување, во ситуации кога има малку време. Потоа, откако се претвораат дека се милионери кои немилосрдно ги трошат парите во обложувалници, или трговци со кокаин, брокери и платени убијци, се враќаат дома и се трудат работата да не им влијае на приватните животи.

Тие полицајци меѓусебно се блиски, а нивните судири се интензивни. Сигурноста на агентите на терен зависи од нивните колеги кои им чуваат грб, кои постојано ги следат и слушаат, кои секогаш се свесни за големата опасност и се подготвени за акција. Нивните односи се единствени. Само полицаец на тајна задача може да го сфати другиот полицаец на тајна задача. Што повеќе се во оваа работа, тоа им е потешко да останат поврзани со другите луѓе.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Gor@n88
    Master translator
    10.11.2013. 23:10





    Opis:
    Jedinica za tajne operacije je elitna policijska jedinica kojoj je osnovni zadatak da se infiltrira u kriminalne organizacije i uništi ih. Oni mogu da kupuju drogu, da se pretvaraju da su advokati, da sklapaju saveze sa mafijašima... Uverljivost je veoma bitna. Za bezbednost agenata na terenu odgovorni su njihove kolege koji ih danonoćno prate. Ali njihov posao ostavlja velike posledice na njihov život. 





    Žanr: kriminalistička
    Kanal: CTV
    Premijera: 3. 10. 2013.




    Gor@n882013-11-10 23:11:22

{{message}}

{{item.title}}