Night Stalker

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,6
Night Stalker

Наслов:

Night Stalker

Година:

2005

Жанр:

драма, криминалистички, мистерија, фантазија, научна фантастика, трилер, хорор

Траење:

60 мин

Автори:

Frank Spotnitz


Главни улоги:


Gabrielle Union
  >  Perri Reed
Eric Jungmann
  >  Jain McManus
Cotter Smith
  >  Tony Vincenzo
Stuart Townsend
  >  Carl Kolchak
Eugene Byrd
  >  Alex Nyby
Charles Rahi Chun
  >  Seung
Loreni Delgado
  >  Edhead
Susan Misner
  >  Irene
John Pyper-Ferguson
  >  Agent Bernard Fain
Esther K. Chae
  >  Dae
Lane Garrison
  >  Craig Boyer
Drew Osborne
  >  Jake Blakely
Gil McKinney
  >  Jack Mercer
Kevin 'Repo' Thomas
  >  Biker #1 (as Kevin Thomas)
Sabin Rich
  >  Motorcycle Rider

Опис:


Kolchak and his partner, Perri, investigate his wife's mysterious murder and end up uncovering something much more disturbing...
  • Слично за гледање
  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • icemaher
    The Legend Of
    06.02.2013. 22:12


    Žanr: Krimi, drama, fantazija, horor

    Priča:

    Karl Kolčak je "Noćni vrebač", novinar koji istražuje neobične smrti i neobjašnjene fenomene. Postavlja pitanja koja niko drugi ne bi o slučajevima koje policija ne može - ili neće - da rešava.

    Pre osamnaest meseci, iznenadni napad na pustom autoputu ostavlja Kolčaka (Taunzend) ranjenog, ali živog. Njegova žena, međutim, nije imala toliko sreće. Od tada, njegova odlučnost da otkrije ko - ili šta - ju je ubilo vodila ga je do praćenja drugih neobjašnjenih, nasilnih smrti, svih dodirnutim nečim natprirodnim. Ali on pokušava da sklopi slagalicu, koja stalno menja svoj oblik. Kako su zločini povezani? I zašto nekim žrtvama ostaje crveni mladež na zglobovima ruke?

    Kolčak je ubeđen da se dešava nešto užasno, ali vlasti se ne slažu sa njim, a posebno FBI - u njihovim očima, Kolčak je prvi na listi osumnjičenih za ubistvo njegove žene...

    "Noćni vrebač" tvorenje je Frenka Spotnica, koji je izvršni producent serije. Bio je scenarista i producent u "Dosijeu X", zajedno sa Denom Sekhajmom  ("Dosije X") , koji je takođe ujedno izvršni producent i režiser "Noćnog vrebača". Serija se zasniva na klasici iz 70-tih - "Kolčak: Noćni vrebač".

    foxcrime.foxchannels.rs

    [TUBE]buWTVZ9WxDQ[/TUBE]

    TITLOVI
  • Rea
    Translator
    18.09.2011. 02:04
    Night Stalker (TV Series 2005)




    Night Stalker (TV Series 2005)



    drama kriminalistički fantastika SAD, 2005 

    Režija: Daniel Sackheim

    Scenarij: Frank Spotnitz, Jeffrey Grant Rice, Gregory Storm

     Uloge: Stuart Townsend, Gabrielle Union, Eric Jungmann, Cotter Smith, Al Whiting, Eugene Byrd, John Pyper-Ferguson, Susan Misner, Madeline Carroll, Esther Chae, Charles Rahi Chun




    Carl Kolchak (Stuart Townsend) je "Night stalker", novinar koji istražuje neobične smrti i neobjašnjene fenomene. Postavlja pitanja koja ntiko drugi ne bi o slučajevima koje policija ne može - ili neće - riješavati.









    Prije osamnaest mjeseci, nakon iznenadnog napada na pustom autoputu Carl Kolchak (Stuart Townsend) biva ranjen no izvan životne opasnosti. Njegova žena, međutim, nije imala toliko sreće. Od tada, njegova odlučnost da otkrije tko - ili što - ju je ubilo vodi ga je do istraživanja drugih neobjašnjenih, nasilnih smrti, koje graniče sa natprirodnim. Ali on pokušava složiti slagalicu, koja stalno mijenja svoj oblik. Kako su zločini povezani? I zašto nekim žrtvama ostaje crveni madež na zglobovima ruke?

    Kolchak (Stuart Townsend) je uvjeren da se događa nešto užasno, ali vlasti se ne slažu sa njim, a posebno FBI - u njihovim očima, Kolchak je prvi na listi osumnjičenih za ubojstvo svoje žene...

    Seriju "Night stalker" kreirao je Frank Spotnitz, koji je i izvršni producent serije. Bio je scenarist i producent u seriji "Dosjei X", zajedno sa Danielom Sackheimom ("Dosjei X") , koji je također ujedno izvršni producent i režiser "Night stalkera". Serija se temelji na klasiku iz 70-tih - "Kolchak: The Night Stalker".

    (http://forum.titlovi.com/the-night-strangler-1973_t41906.html)


    [TUBE]eXm8tllWnEI[/TUBE]



    Prevod (sve sezone) : http://rs.titlovi.com/prevodi/night-stalker-118066/


    Izvor:mojtv.hr

    Rea2011-09-18 18:05:22

{{message}}

{{item.title}}