El cuerpo en llamasPogledaj trailer!

ТВ серија

биографски, драма, криминалистички (2023)

El cuerpo en llamas

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
6,7
El cuerpo en llamas

Наслов:

Užareno tijelo

Година:

2023

Жанр:

биографски, драма, криминалистички

Траење:

394 мин

Главни улоги:


Pep Tosar
  >  Juan
Raúl Prieto
  >  Manu
Aina Clotet
  >  Silvia
Quim Gutiérrez
  >  Albert
Mamen Duch
  >  Rosamaria
Guiomar Caiado
  >  Sofia
Isak Férriz
  >  Javi
Sergi Cervera
  >  Néstor
Úrsula Corberó
  >  Rosa
José Manuel Poga
  >  Pedro
Pep Ambròs
  >  Eduard
Júlia Truyol
  >  Almu
Eva Llorach
  >  Ester
Alfons Nieto
  >  Juanjo
Bruno Sevilla
  >  Álvaro (abogado Rosa)

Опис:


Nakon ubojstva i spaljivanja policajca sve su oči uprte u dvoje drugih agenata: njegovu djevojku i njezina ljubavnika. Nadahnuto istinitim događajima.

Oбработил/ла:

bojan969
  • Слично за гледање
  • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    27.09.2023. 10:28
    Posebno oko toga ne treba diskutovati Wink .

    Nego mi je malo cudno da emituju i Rosa Peral's Tapes. Mozda i zbog toga igrana serija trpi, ali da je moglo dosta bolje od pocetka, moglo je.

    A sad ce ici serija Griselda , mada kroz dokumentrace su bila svedocenja aktera, jedan je odlican i nekako mi je  bolje kroz razlicite uglove da izgradis sliku i osobe i tog vremena prevlasti nad ...,  film Cocaine Godmother (2017)nisam gledao  , ali da  bila je  `tiha jeza i tri uzasa`.

  • bgvracar
    Senior translator
    27.09.2023. 09:47
    [QUOTE=AlexDeLarge]Gluma mi je dobra, samo što Rosa u seriji tj. Tokio mi je lepša od prave,a  to je to što se ostalog tiče, sve je prenela, a njen ...


    [/QUOTE]

    Otprilike bih se složio sa osvrtom, znali su Španci i bolje da odrade te njihove trlilersko-dramske konstrukcije. Naravno, ostaje taj limitirajući faktor "zasnovano na istinitom događaju" koji nije dozvolio prevelika dramska lutanja u scenariu.

    Moram ipak da se osvrnem na uokvirenu rečenicu. Kod mene je suprotan efekat, prava Rosa Peral mi je značajno lepša od glumice u seriji. Ona fraza u vezi oka posmatrača... Wink

    [TUBE]O8X_DL8mt-g[/TUBE]


  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    26.09.2023. 21:44
    Meni jeste loše realizovana, mada pri kraju izvlače situaciju. Možda je ovo mogao da bude i film, mogu ti karakteri, načini ponašanja  i procedurali da da se efektno urade i u kraćem vremenskom trajanju , uvod mi je dosadan u stilu televisa presenta , mada provlace taj stil kroz prvih 6 epizoda, mozda to nekog odbije ali gde mene, idi begaj, Ljovisna, Esmeralda , Kasandra, Smile, da Zlobnicu zaboravih. A i numere podsete na kraju ako zaboravis.

    Mada znao sam za zločin, nisam znao dtealje i  znam samo kako su ga nazvali.. Gluma mi je dobra, samo što Rosa u seriji tj. Tokio mi je lepša od prave,a  to je to što se ostalog tiče, sve je prenela, a njen ...

    Sve u svemu, samo drugačija realizacija i bilo bi odlično.

    Ovde nema kao što Vračarac reče prostora, takvi su likovi i dogadjaji, koga interesuje nek pogleda , koga ne interesuje nek preskoči ili pogleda dokumentarac npr.

    AlexDeLarge2023-09-27 08:01:13

{{message}}

{{item.title}}