Dix pour centPogledaj trailer!

ТВ серија

драма, комедија (2015)

Dix pour cent

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
8,3
Dix pour cent

Наслов:

Agencija za talente

Година:

2015

Жанр:

драма, комедија

Траење:

52 мин

Главни улоги:


Isabelle Candelier
  >  Annick Valentini
Jean-Yves Chatelais
  >  François Brehier
Gabrielle Forest
  >  Hélène Kerr
Philippine Leroy-Beaulieu
  >  Catherine Barneville
Guy Marchand
  >  Guy Marchand
Thibault de Montalembert
  >  Mathias Barneville
Liliane Rovère
  >  Arlette Azémar
Assaad Bouab
  >  Hicham Janowski
Fanny Sidney
  >  Camille Valentini
Camille Cottin
  >  Andréa Martel
Nicolas Maury
  >  Hervé André-Jezak
François Civil
  >  Hippolyte Rivière
Ophélia Kolb
  >  Colette Brancillon
Laure Calamy
  >  Noémie Leclerc
Julien Doré
  >  Julien Doré

Опис:


Francuska serija koja osvaja posle prve epizode.

Ovo je serija koja se u originalu zove Dix pour cent (Deset procenata), ali je na Netfliksu možete naći pod nazivom Call my agent i govori o agenciji za talente koja posluje sa najvećim facama francuskog filma. Imamo dakle ekipu agenata koji zastupaju glumce i reditelje i iz epizode u epizodu pratimo njihove dogodovštine. Celokupna zbrka počinje iznenadnom smrću vlasnika agencije, tako da oni tek tad shvataju da ih je jedino on držao na okupu. Oni se međusobno i vole i mrze, pomažu i jedni drugima podmeću noge. Ambiciozni su i spremni na apsolutno sve, kako zarad sopstvene koristi, tako i zarad koristi zvezda koje zastupaju. A zvezde koje zastupaju su razne, pa se tako u svakoj epizodi pojavljuje po neki superstar iz sveta filma – Sigurni Viver, Izabel Ađani, Kristofer Lamber, Monika Beluči… I svako od njih upada u neki problem koji njihov agent treba da reši na najbolji mogući način. I svako od njih je pristao da se u seriji na sopstveni račun našali. Tako gledamo veliku Moniku Beluči koja je prikazana kao očajna usedelica, ili Izabel Iper koja je potpuni kontrol frik koji od silnih obaveza počinje da gubi razum i zaboravlja koje filmove treba da snimi. Gledamo zvezde poput Kristofera Lambera koji je pristao da bude prikazan kao matori perverznjak, ili Žilijet Binoš koja usred Kanskog festivala beži od napornog udvarača.
Pored doživljaja ovih mega poznatih glumaca, naravno, pratimo i živote njihovih agenata koji su tek potpuno suludi. Ljubavne afere, žurke, želja za prestižom i borba za poziciju samo su neke od stvari kroz koje oni prolaze, a sve je to začinjeno apsolutno fenomenalnim humorom. Cela serija obiluje smešnim scenama i forama koje su zaista inteligentne i koje će vas nasmejati do suza. Dakle, ono što ipak razlikuje ovu seriju od pomenute Emili u Parizu jeste i to što ipak ima jednu dublju dimenziju i likove. Pored toga, napravljena je tako da u njoj može da uživa svako – i neko ko voli da gleda serije da bi opustio mozak, ali i neko ko voli da se malo više uključi u priču. Serija za sada ima četiri sezone, a mi se iskreno nadamo da će ih biti još, iako je četvrta sezona izašla 2020. Dakle, ukoliko želite da uživate u francuskom jeziku i modi, kao i izuzetno inteligentnom humoru koji se poigrava sa francuskom kulturnom elitom – nemojte propustiti da pogledate seriju Call my agent! Posle samo jedne epizode bićete potpuno navučeni i nećete moći da prestanete da gledate, a s druge strane ćete imati strah da ne pogledate sve prebrzo jer ćete želeti da uživanje traje što duže.

Izvor: City Magazine

Oбработил/ла:

shomi22
  • Слично за гледање
  • Коментари (6)
  • Rita

    Rita (2012)

    драма, комедија

    Following the life of a very outspoken and rebellious woman, Rita is a school teacher who is competent in the classroom, but seems to need a teacher of her own, when it comes to her personal life.
  • Plan Coeur

    Plan Coeur (2018)

    комедија

    Uskoro tridesetogodišnja Elsa zapela je u kolotečini dosadnog posla te neprežaljene bivše ljubavi. Njezini prijatelji unajme mušku prostitutku u nadi da će joj time pomoći povratiti davno izgubljeno...
  • Halston

    Halston (2021)

    биографски, драма

    Izgradio je carstvo na svojem imenu. Njegov stil definirao je eru. Američki modni dizajner Halston postaje zvijezda, a onda mu se život počne otimati kontroli.
  • De Gaulle, l'éclat et le secret

    De Gaulle, l'éclat et le secret (2020)

    биографски, драма, историски

    From the appeal of June 18, 1940 to his departure from power in 1969, a dive into nearly three decades of the public, but also private, life of Charles de Gaulle.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • titlovi.com
    Approval team
    04.02.2022. 01:40
    I 4 sezonu prevodi shomi22 👍
  • titlovi.com
    Approval team
    09.12.2021. 02:27
    I 3 sezonu prevodi shomi22 👍
  • titlovi.com
    Approval team
    29.10.2021. 01:47
    I drugu sezonu prevodi shomi22 👍

{{message}}

{{item.title}}