CSI: CyberPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
5,4
CSI: Cyber

Година:

2015

Жанр:

драма, криминалистички, мистерија, трилер

Траење:

44 мин

Автори:

Anthony E. Zuiker
, Carol Mendelsohn
, Ann Donahue


Главни улоги:


Patricia Arquette
  >  Avery Ryan
James Van Der Beek
  >  Elijah Mundo
Shad Moss
  >  Brody Nelson
Hayley Kiyoko
  >  Raven Ramirez
Charley Koontz
  >  Daniel Krumitz
Ted Danson
  >  D.B. Russell
Peter MacNicol
  >  Simon Sifter
Sean Blakemore
  >  Director Silver
Alexie Gilmore
  >  Devon Atwood
Molly Burnett
  >  Nina
Alisha Boe
  >  Grace Clarke
Brent Sexton
  >  Andrew Michaels
Angela Trimbur
  >  Francine Krumitz
Gregg Henry
  >  Calvin Mundo
Kelly Preston
  >  Greer Latimore

Опис:


Најнова серија од франшизата “ЦСИ“ доаѓа од авторот и продуцентот на серијата CSI: Crime Scene Investigation , а се темели на вистинските искуства на Мери Ајкен, водечкиот американски сајбер психолог, која е стручњак во подрачјето на новите технологии и нивното влијание на човечкото однесување.

Специјалната агентка Ејвери Рајан, која ја игра актерката наградувана со Оскар, Патриша Аркет, е на чело на Одделот за сајбер криминал во ФБИ. Внимателни агенти и стручњаци кои работат за Ејвери се посветени на решавање злочини и илегални активности кои започнуваат во умот, заживуваат на интернет, а се одигруваат во реалниот свет со неопходна мета или пак случајна жртва. Ејвери добро знае дека современата технологија им овозможува на криминалците да се кријат во сенката на интернетот, зад лажни идентитети или анонимности, поради што им е олеснето изведувањето на сериозни криминали кои можат да имаат последици на глобално ниво.
Претпоставениот на Рајан, помошник на директорот Сајмон Сифтер (Питер МекНикол), е способен маж со работно искуство во ФБИ, па со тоа често има улога на посредник меѓу одделот на Ејвери и останатите државни институции.

За Ејвери работи агентот на ФБИ Елија Мундо (Џејмс Ван Дер Бик), самопрогласен зависник од акција, а воедно и стручњак за форензика на борбените полиња. Тука се и Даниел Крумиц (Чарли Кунц), повлечен стручњак за современа технологија кој има брз мозок и е без влакна на јазикот, како и Броди Нелсон (Хејли Кјоко), млада информатичарка и стручњак за социјални мрежи, сајбер трендови и меѓународни односи. Додека обичните агенти бараат сторители на криминал во мрачните улици и напуштени складишта, Рајан и нејзиниот тим тоа го прават пребарувајќи го таканаречениот “дарк нет“, длабока и тешко достапна сфера на интернетот каде што опасните криминалци се анонимни, на парите им се губи секоја трага, а сѐ е достапно за купување и продавање, и тоа само со еден клик. Во текот на сезоната, гледачите ќе имаат прилика да видат како тимот ќе се фатат во костец со криминалите како што се хакирање на банкарски сметки, возила, па дури и уреди за надзор на новороденчиња, како и кражба на идентитет, шпиунирање и малтретирање преку социјалните мрежи.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Movie Master
    The Legend Of
    15.05.2016. 22:02
    [QUOTE=CSInvestigator]Otkazano nakon 2. sezone Wink
    [/QUOTE]

    O, ipak ima Boga! Jeee! Nema više sajber duhova (Patriše Dead)!
  • CSInvestigator
    Translator
    15.05.2016. 16:22
    Otkazano nakon 2. sezone Wink
  • CSInvestigator
    Translator
    13.08.2015. 23:43
    Premijera 2. sezone biće 4. oktobra Smile

{{message}}

{{item.title}}