Canterbury's Law

ТВ серија

драма (2008)

Canterbury's Law

Оцена од корисниците
-
6,5
Canterbury's Law

Година:

2008

Жанр:

драма

Автори:

Dave Erickson


Главни улоги:


Trieste Kelly Dunn
  >  Molly McConnell
Julianna Margulies
  >  Elizabeth Canterbury
Ben Shenkman
  >  Russell Krauss
Keith D. Robinson
  >  Chester Grant
Terry Kinney
  >  Deputy Attorney General Zach Williams
James McCaffrey
  >  Frank Angstrom
Charlie Hofheimer
  >  Ethan Foster
Aidan Quinn
  >  Matt Furey
David Call
  >  Martin
Gerry Bamman
  >  Judge Sydney Hanlon
Keith David
  >  Miles Grant
Joel de la Fuente
  >  AAG Upton
Joel de la Fuente
  >  Assistant Attorney General Peter Upton
Stephen DeRosa
  >  Victor Robb
Lisa Emery
  >  Trial Judge

Опис:


Serija o odlučnoj braniteljici Elizabeth Canterbury koja se ne boji pomaknuti granice prava zbog pravde, kako bi zaštitila nevine klijente. Glumica Julianna Margulies pojavljuje su u ulozi buntovne braniteljice koja će učiniti sve kako bi istjerala pravdu na vidjelo. Odvjetnica Elizabeth je lijepa i hrabra. Nikad ne oklijeva staviti cijelu svoju karijeru na kocku redovito prihvaćajući nepopularne i riskantne slučajeve, čak i kada uvelike utječu i na njen privatni život.
Proganjana nestankom njenog sina, Elizabeth i njezin suprug, profesor prava Matthew Furey (Aidan Quinn), skrasili su se u Providenceu na Rhode Islandu, u nadi da će preboljeti tragediju te učvrstiti i obnoviti svoj odnos. No ovi ciljevi kao da postaju sve dalji i nedostižniji za ovaj par, i to svaki put kada ih upravo Elizabethin posao gorko podsjeti na nedostatak pravde u vlastitim životima.

Na poslu je Elizabeth okružena izvrsnim odvjetnicima, uključujući i Russella Kraussa (Ben Shenkman) koji je protjeran iz Ureda javnog tužitelja Providencea nakon što se sukobio sa svojim neetičnim šefom Zachom Willamsom (Terry Kinney). Russell se nakon toga obraća Elizabeth, jedinoj odvjetnici koja ga je bila voljna uzeti u svoj tim te on postaje glas razuma njihovog ureda. Njegov utjecaj na Elizabeth uvelike proizlazi i iz njihovog dugogodišnjeg prijateljstva. U njihovom timu je i Chester Grant (Keith Robinson), sin kongresmena koji je okrenuo leđa ocu i njegovoj politici, te Molly McConnell (Trieste Dunn), odlučna i strastvena pravnica koja brzo izražava svoj stav, pa čak i ako je suprotan onome njenih nadređenih. Elzabeth Canterbury je neustrašiva odvjetnica čija snaga, poroci, pobjede i demoni udruženim snagama služe onima kojima je potrebno dokazati pravdu, a u to ime ona će hrabro slijediti svoje instinkte pod svaku cijenu.


JULIANNA MARGULIES (Elizabeth Canterbury)
Julianna Margulies glumi Elizabeth Canterbury, buntovnu braniteljicu za koju granice ne postoje kada je u pitanju obrana klijenata. Julianna je diplomirala na Sarah Lawrence Collegeu, a prije nego je njena karijera uzela maha glumila je u regionalnom kazalištu i reklamama. Prva veća uloga bila je ona uz bok Stevena Seagala u akciji Out for Justice. Nakon dvije godine odlazaka na brojne audicije, dobila je i prve televizijske gostujuće uloge i to u serijama Zakon i red ; Odjel za umorstva; Ubojstvo, napisala je; te stalnu ulogu u seriji Philly Heat. No, tek 1994. Julianna je dobila ulogu u seriji zbog koje će postati poznatija kao sestra Carol Hathaway u hit seriji Hitna služba.
Nakon što je snimila šest sezona ove popularne serije, glumica je nastavila s radom na televiziji, pa ju je publika mogla vidjeti u epizodnim ulogama u seriji Stažisti, Obitelj Soprano, te mini serijama poput The Grid s Dylanom McDermottom i The Lost Room s Peterom Krauseom.

Filmski debi joj je bila akcija Out for Justice, a osim toga glumila je i u filmovima: Traveller, Paradise Road s Glenn Close i Frances McDormand, The Newton Boys, u animiranom filmu Dinosaur dala je glas liku Neere, zatim Slingshot, Snakes on a Plane, i Beautiful Ohio. Šest puta bila je nominirana za nagradu Emmy za ulogu u Hitnoj službi, a nagradu je osvojila 1995.godine. Također šest puta nominirana je za Zlatni globus, od čega je četiri puta za Hitnu službu, a ostalo za filmove The Mists of Avalon iThe Grid.

AIDAN QUINN (Matthew Furey)
Aidan Quinn pojavljuje se u seriji u ulozi supruga Elizabeth Canterbury, profesora prava Matthew Furey.
Aidan Quinn započeo je karijeru na pozornicama Chicaga gdje je tumačio glavnu ulogu u Hamletu redatelja Roberta Fallsa. Zatim se seli u New York gdje se na Broadwayu pojavljuje u predstavi Tramvaj zvan čežnja. U off-Broadwayu ga je publika mogla vidjeti u Fool for Love i Lie of the Mind, a viđen je i u produkcijama The Exonerated i Salome, redateljice Estelle Parsons s Alom Pacinom u jednoj od uloga.
Za ulogu u An Early Frost nominiran je za Emmy, glumio je i u Perfect Witness sa Stockardom Channingom, A Private Matter, The Two of Us, te Plainsong. Publika ga je mogla vidjeti uz bok Paula Newmana i Eda Harrisa u Empire Falls, zatim u filmovima Lies of the Twins, The Prince and the Pauper, Benedict Arnold: A Question of Honor, The Exonerated, i Mayday. Quinn je 2007. glumio i u Emmyjem nagrađenom televizijskom filmu Bury My Heart at Wounded Knee. Od serija, stalnu ulogu imao je u Knjiga o Danielu, povremenu ulogu u seriji Heroji iz strasti te gostujuću ulogu u 2001. nastavku serije Night Visions. Producirao je i u glumio u This is My Father, filmu Evelyn, te u nagrađivanom filmu Song for a Raggy Boy.

BEN SHENKMAN (Russell Krauss)
Ben Shenkman pojavljuje se u ulozi Elizabethinog asistenta i bliskog prijatelja.
Debitirao je 1994. g. u filmu Quiz Show. Ben Shenkman je diplomirao na Sveučilištu Brown i na NYU-u, a prvi put se na televiziji pojavio 1996. u seriji New York Undercover, a zatim je imao gostujuću ulogu i u serijama Zakon i red, Ed, i Stella. U Zakonu i redu upoznali smo ga kao Nicka Margolisa, a glavnu ulogu imao je u seriji Ludo zaljubljen. Osim u filmu Twenty Questions, Ben se pojavljuje i u mini seriji Angels in America, a za tu ulogu zaradio je i nominacije za Emmy i Zlatni globus.
Nakon debija u filmu Quiz Show, Shenkman se pojavljuje u filmovima: Eraser, Pi, Opsada, Jesus’ Son, 30 Days, i Rekvijem za snove. He has also appeared in Chasing Sleep, Roger Dodger, Voliš li pse? i Samo nebo zna s Reese Witherspoon i Markom Ruffalo. Na Off-Broadwayu pojavljivao se u sljedećim naslovima: enus, Three in the Head, Two in the Back, Antony and Cleopatra, i Baby Anger. Nominaciju za nagradu Tony dobio je 2000., za ulogu u Proof s Mary-Louise Parker.

TRIESTE DUNN (Molly McConnell)
Trieste Dunn se u seriji pojavljuje u ulozi strastvene i odlučne suradnice Molly McConnell. Trieste Dunn glumila je u nekoliko kratkih filmova i četiri igrana filma. Pojavljivala se tako u naslovima: Birth of a Rebellion, Champagne Society, i The Tragedy of Glady. Zatim je uslijedila manja uloga u filmu Mysterious Skin, te uloge u Building Girl, Little Chicago i United 93.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • CSInvestigator
    Translator
    08.11.2013. 00:10

    Canterbury's Law (2008)
     

     

    Žanr:
    drama
     
    Uloge: Julianna Margulies, Ben Shenkman, Keith Robinson, Trieste Kelly Dunn, Terry Kinney, Aidan Quinn, James McCaffrey

    Jezik: engleski
     

    Radnja:

    Serija o odlučnoj advokatici Elizabet Kenterberi, koja se ne boji da pomeri granice pravne pomoći kako bi zaštitila nevine klijente. Elizabet je lepa i hrabra. Nikad ne okleva da stavi celu svoju karijeru na kocku, često prihvatajući nepopularne i rizične slučajeve, čak i kada uveliko utiču na njen privatni život. Mučena nestankom sina, Elizabet i njen suprug, profesor prava Metju Furi, skrasili su se u Providensu na Roud Ajlandu, u nadi da će preboleti tragediju i učvrstiti svoj odnos. Međutim, ovi ciljevi kao da postaju sve dalji i nedostižniji za ovaj par, i to svaki put kada ih upravo Elizabetin posao gorko podseti na nedostatak pravde u vlastitim životima.

    Izvor: http://www.port.rs


    IMDB




    [TUBE]Ll9A-92I1GI[/TUBE]


    TITLOVI



     

{{message}}

{{item.title}}