By Any Means

ТВ серија

драма (2013)

By Any Means

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,1
By Any Means

Година:

2013

Жанр:

драма

Автори:

Tony Jordan
, Richard Lazarus
, James Payne


Главни улоги:


Warren Brown
  >  Jack Quinn
Gina McKee
  >  Helen Barlow
Shelley Conn
  >  Jessica Jones
Andrew Lee Potts
  >  Thomas Tomkins
Elliot Knight
  >  Charlie
Elliot Knight
  >  Charlie O'Brien
John Henshaw
  >  Stan Bond
Derek Hutchinson
  >  Arthur Rose
Martin Jarvis
  >  Paul Hollander
Huw Higginson
  >  DS Grant
Nick Holder
  >  Norman
Rowena King
  >  DI Bates
Andrew Lee Potts
  >  Tom Tom
Stephanie Leonidas
  >  Coleen Parker
Ray MacAllan
  >  Philip Mathieson

Опис:


Во соработка на сценаристите, под водство на Тони Џордан, е создадена оваа возбудлива драма за тајна организација која, кога законот не успева, презема сѐ што е во нејзина моќ да ја приведе злосторничката елита кон правдата. Некои злосторници секогаш успеваат да се измолкнат низ правосудниот ситем. Тие велеумови управуваат со своите царства со железна рака, па сепак преку документите изгледаат како сосема чисти. Тие никогаш не се наоѓаат на местото на злосторот и никогаш не ги валкаат своите раце. Понекогаш дури и манипулираат и со медиумите, за да се прикажат како жртви кои полицијата ги прогонува. Тие добро го познаваат системот и знаат како да го изиграат. Накратко, тие се едноставно премногу итри за да некој може да ги фати. Но без оглед на тоа, тие се сепак криминалци и треба да се тргнат од улиците. Серијата ја следи приказната за тајниот оддел кој живее на работ и настојува да ги порази злосторниците во нивната сопствена игра.

Овој оддел живее во сива зона меѓу буквите на законот и вистинската правда. Предводен од остроумниот и мистериозен Џек Квин, зборливата Џесика Џонс и талентираниот компјутерски познавач Том Томкинс, овој досетлив тим не запира пред ништо и се бори против злосторниците со нивните сопствени средства. Откако мистериозната Хелен ќе им открие повеќе за злочинот, тие со помош на итрини и измами настојуваат виновниците да ги донесат пред лицето на правдата. Динамична серија полна со нагли пресврти, но и сложени и сјајно разработени ликови.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)
  • Good Cop

    Good Cop (2012)

    трилер

    John Paul Rocksavage je ulični policajac u centru Liverpoola. Kada netko pozove policiju, on je taj koji se odaziva na poziv i pritom suočava sa svim životnim situacijama u kojima se ljudi mogu...
  • The Mill

    The Mill (2013)

    драма

    The hard labour of cotton mill workers and the abuse they endure.
  • The Prince's Master Crafters

    The Prince's Master Crafters (2022)

    реалити тв

    Top amateur craftspeople take on a variety of crafting challenges to supercharge their skills before each of them creates a final showcase piece to present to the Prince of Wales in person.
  • Rebus

    Rebus (2000)

    драма, криминалистички, мистерија

    DI John Rebus is a hard drinking, unkempt, womanizing police officer whose job is his whole life. He is the most senior and most experienced DI at his station. He has a mysterious past that his...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • CSInvestigator
    Translator
    25.10.2013. 16:59

    By Any Means (2013)
     


    Žanr:
    drama
     
    Uloge: Warren Brown, Shelley Conn, Elliot Knight, Gina McKee, Andrew Lee Potts, Doug Allen, John Henshaw

    Jezik: engleski
     

    Radnja:

    Serija prati dogodovštine tajne jedinice koja funkcioniše u sivoj zoni između zakona i pravde. Tim čine bistar i neuhvatljiv Džek Kvin, iskrena i otvorena Džesika Džouns i Tomas Tomkins, informatički genije. Oni ne prezaju ni od čega, dok tkaju mrežu prevara i obmana kako bi uhvatili mete i priveli ih pred lice pravde.



    IMDB




    [TUBE]MnXSj6vNpGA[/TUBE]


    TITLOVI



     

{{message}}

{{item.title}}