Pogledaj trailer!

ТВ серија

драма, криминалистички, трилер (2022)

A Model Family

Оцена од корисниците
-
 
A Model Family

Година:

2022

Жанр:

драма, криминалистички, трилер

Главни улоги:


Chase Yi
  >  Min-gyu

Опис:


Nakon što je nesvesno ukrao novac od kartela, Dong-Ha (Jung Woo) profesor bez novca mora da pronađe jedini način da spasi svoju razorenu porodicu pristavši da radi kao diler droge. Oženjen je Eun-Joo (Yoon Jin-Seo), ali je na ivici razvoda. Jednog dana, slučajno pronađe vozilo u kojem je mnogo novca. To dovodi do njegove veze sa Gwang-Cheolom (Park Hee-Soon), koji je "tip broj dva" u lancu droge. Detektiv Joo-Hyun (Park Ji-Yeon), koji je vođa tima za borbu protiv narkotika, istražuje Dong-Haa i Gwang-Cheola.

Oбработил/ла:

IgaBiva
 • Слично за гледање
 • Коментари
 • Inside the Mind of a Cat

  Inside the Mind of a Cat (2022)

  документарен

  U ovom zanimljivom i slatkom dokumentarcu stručnjaci za mačke istražuju umove tih fascinantnih, spretnih životinja kako bi otkrili njihove prave sposobnosti.
 • Donde Hubo Fuego

  Donde Hubo Fuego (2022)

  драма

  Kad ga tragovi u vezi s ubojstvom njegova brata dovedu do vatrogasne postrojbe, Poncho joj se pridruži i ondje pronađe ljubav i obitelj... ali i serijskog ubojicu.
 • Reclaim

  Reclaim (2022)

  драма

  She is a good woman living a fulfilling life. Or so it seems. A caring mother, a capable housewife and a successful career woman, she looks after her mother with dementia on her own. What she needs...
 • Mo

  Mo (2022)

  комедија

  Trudeći se uzdržavati svoju palestinsku obitelj, Mo u Teksasu korača po granici između dviju kultura, triju jezika i zahtjeva za azilom.

За коментирање мора да бидете пријавени!