Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kineski akcioni krimić najgledaniji

вести

09.09.2024.

Kineski akcioni krimić najgledaniji

I prethodne nedelje najgledaniji film u Kini bio je tamošnji akcioni Chong sheng ("Go for Broke"), s ukupnom zaradom od 381.27 miliona dolara.

Zhang Yao, čiju su porodicu uništili dileri droge, tajno sarađuje sa vođom tima za borbu protiv narkotika An Duom. Njih dvojica udružuju snage kako bi nemilosrdno eliminisali zlo i zaklinju se da će izbrisati Mukuna i Anpeija, prve dve ličnosti kriminalne organizacija.

Reditelj ovog ostvarenja jeste popularni glumac Mark Ma, kome je to drugi dugometražni film "s one strane kamere", nakon što je 2023. godine debitovao i u tom poslu s takođe akcionim krimićem Nu chao ("Wolf Hiding").

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    09.09.2024. 14:34
    2 puta sam odgledao ovaj trejler jer razmisljam sledece. Da i je opet u pitanju nekakva konfuzija kad je u pitanju azijska ( u ovom sluchaju kineska ) kinematografija ? Nadam se da ovoga puta to nije. Uvod je obecavajuci i danas kad je zaista nedostatak dobrih filmova, voleo bih da ovaj mzhe da se odgleda i da nije konfuzan ) Ukoliko ga neko bude preveo, moguce je da cu ga imati na umu da ga stavim na listu za gledanje. A ukoliko bude nekakva konfuzija, daljinac je uvek tu )
;

{{message}}

{{item.title}}