Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimaće se "Star Trek 4", "A Quiet Place Part III"

вести

16.02.2022.

Snimaće se "Star Trek 4", "A Quiet Place Part III"

Zvanično je saopšteno da će se snimati "Star Trek 4" i "A Quiet Place Part III"!

Reditelj J.J. Abrams objavio je da Paramount planira da kontaktira poznata imena, a to su Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho i Simon Pegg, da se vrate među posadu svemirskog broda "Enterprise" i po četvrti put. Ovo glumci tumačili su Kirka, Spocka, Uhuru, Bonesa, Sulua i Scottyja, još od prvog filma "revitalizovane" Star Trek franšize, odnosno filmova: Star Trek (2009.), Star Trek Into Darkness (2013.) i Star Trek Beyond (2016.)

Očekuje se da četvrti nastavak bude snimljen do kraja godine!

Istovremeno, iz Paramaunt studija najavljeno je i da će se snimati "A Quiet Place Part III", novi nastavak popularnih horor-sf filmova A Quiet Place (2018.) i A Quiet Place Part II (2020.). Očekuje se reditelj ponovo bude John Krasinski, kao i da će se u glavnim ulogama naći Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe.

Ipak, premijera ovog filma neće se desiti pre 2025. godine. Mada, ljubitelji franšize već sledeće godine imaće priliku da na velikim platnima pogledaju zaseban film nazvan "A Quiet Place", zasnovan na ideji Johna Krasinskog, ali u čijem središtu neće biti doživljaji porodice Aboot. Reditelj tog filma jeste Michael Sarnoski (Pig).

  • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    20.02.2022. 13:10
    Minimum je to LOL

    Inače je mislio da ga snimi za fanove JJ Abramsa i te nove franšize? LOL Minimum i to LOL
  • JoxerTM
    eXtreme member
    20.02.2022. 13:03
    Dojavljeno mu je da bi to gledali samo oni koje Star Trek ne zanima pa je odustao.
  • puppet_master
    eXtreme member
    20.02.2022. 10:25
    Btw, pa šta se desilo sa Tarantinovom verzijom Star Treka? Oduvek je imao gomilu maštarija u glavi o kojima govori sa entuzijazmom pa potom uradi nešto pedeseto, ne bi me čudilo i da je (opet) odustao, no ako bih morao da gledam još jedan vražiji Star Trek film, radije bih da to bude sa Q.T. potpisom. 
;

{{message}}

{{item.title}}