Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kornél Mundruczó režira SF za Sony

најави

22.08.2018.

Kornél Mundruczó režira SF za Sony

Jedan od najcenjenijih evropskih reditelja, Mađar Kornél Mundruczó izabran je da od strane čelnika kompanije Sony da režira SF film Inherit the Earth, njihovu dugogodišnju želju.

Mundruczó je autor filmova, koji su, u principu, jako bliski ovom žanru, kao što su: Jupiter holdjaFehér isten ili čak i Szelíd teremtés - A Frankenstein-terv. Svi oni su dobitnici značajnih filmskih nagrada, pa nema sumnje da će i predstojeće rediteljsko viđenje novog projekta izazvati veliku pažnju već u startu.

Film Inherit the Earth u Sonyju nastojali su da razviju još od 2011. godine, ali su uvek iskrsavali izvesni problemi zbog kojih je konačna realizacija odlagana. Jedno vreme čak je u celu priču bila uključena kompanija Platinum Dunes, čiji je vlasnik Michael Bay, dok je reditelj i scenarista trebalo da bude i Mike Flanagan (Ouija: Origin of Evil).

Sada se, međutim, kao scenaristkinja nametnula Kata Weber, Mundruczóva žena, koja je napisala i scenario za njegov poslednji film - Jupiter holdja.

Radnja novog filma ticaće se mlade devojke, poslednje preživele na Zemlji, okružene grupom robota koji treba da je zaštite od hordi inteligentnih zombija!

 

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    24.08.2018. 04:11
    Od dotičnog sam gledao samo jedan film. U filmku Beli Bog je pokazao da ima odlične organizacione sposobnosti i da ume da snima odlične masovne scene. Ono što su on i dreseri pokazali u filmu jedino je vredno pamćenja. Čekam da se steknu uslovi za njegov Jupiter, koji ću, nadam se, odgledati pre ovog koji je u najavi.
;

{{message}}

{{item.title}}