Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
The Expanse oživljava!

вести

22.05.2018.

The Expanse oživljava!

Jedna od najzanimljivijih SF serija poslednjih godina, iznenada otkazana, možda će, ipak, dočekati novi život i to na - Amazonu.

Pregovori su počeli, i, kako stvari stoje, izgleda da ćemo, ipak, moći da uživamo u četvrtoj sezoni The Expanse. Ova vest je mnoge obradovala, pogotovo nakon što je Syfy "zaprepastio" saopštenjem da neće nastaviti s snimanjem novih epizoda, nakon završetka treće sezone, u šestom mesecu.

Serija o velikoj kosmičkoj zaveri u 200 godina dalekoj budućnosti, zasnovana je na istoimenim bestseler romanima, čiji su autori Daniel Abraham i Ty Franck (pod pseudonimom James S. A. Corey), Glavne uloge u seriji tumače: Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams...

U međuvremenu, kanal Syfy planira snimanje serije po grafičkoj noveli “Deadly Class”, čiji su autori Rick Remender i Wes Craig, kao i “Nightflyers”, zasnovanu na romanu koji je napisao čuveni George R.R. Martin. Ovaj kanal nedavno je počeo i emitovanjem serija KryptonHappy!.

 

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • 25.05.2018. 18:17
    Pa od starta se videlo da SyFy nema dovoljan buđet da izvuče The Expanse do kraja. Šteta što neki jači studio nije odmah u startu uleteo jer knjige su odlične i zaslužile su da budu ekranizovane na pravi način.
  • osman2510
    Senior translator
    25.05.2018. 08:45
    WTF? Ovo je jedna od najboljih serija u posljednje vrijeme.
;

{{message}}

{{item.title}}