The Equalizer 3Pogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Одлично!
6,9
The Equalizer 3

Наслов:

Израмнувачот 3

Година:

2023

Жанр:

криминалистички, акција, трилер

Траење:

109 мин

Режија:

Antoine Fuqua

Сценарио:

Michael Sloan
, Richard Wenk
, Richard Lindheim


Главни улоги:


Denzel Washington
  >  Robert McCall
Alessandro Pess
  >  Viking
Bruno Bilotta
  >  Farmer
Adolfo Margiotta
  >  Chief Barella
Niccolò Senni
  >  Stefano
Alessandro Xavier De Silva
  >  Marco's Thug
Dea Lanzaro
  >  Gabriella Bonucci
Zakaria Hamza
  >  Khalid
Manuela Tasciotti
  >  Carmela
Giampiero Rotoli
  >  Young Lieutenant
Massi Furlan
  >  Soccer analyst
Salvatore Ruocco
  >  Vincent's man Salvatore
Giuseppe Russo
  >  Soccer Commentator
Luca Della Valle
  >  Italian Swat Team
Sonia Ammar
  >  Chiara
Niccolò Fava
  >  Marco's Thug

Опис:


Роберт Мекол е дома во јужна Италија кога открива дека неговите пријатели се под контрола на локалната криминална група. Тој мора да ги заштити своите пријатели и да ја победи мафијата.

Прочитајте ја рецензијата на филмот The Equalizer 3:

 • Слично за гледање
 • Коментари (38)
 • 57 Seconds

  57 Seconds (2023)

  научна фантастика, трилер

  Kada tehnološki bloger ode na intervju sa tehnološkim guruom i spreči napad na njega, pronalazi misteriozni prsten koji ga vraća 57 sekundi u prošlost...
 • The Equalizer 2

  The Equalizer 2 (2018)

  криминалистички, акција, трилер

  Дензел Вашингтон се враќа како Роберт Меккол, пензиониран маринец на САД и поранешен шпион на Агенцијата за одбранбено разузнавање. Кога е убиена пријателката и бивша колешка од АОР, Сузан (Мелиса...
 • A Haunting in Venice

  A Haunting in Venice (2023)

  драма, криминалистички, хорор

  Во пост-воена Венеција, Поаро, сега веќе пензиониран и во егзил, присуствува на една сеанса против своја волја. Но кога еден од гостите е убиен, тогаш поранешниот детектив мора да го открие убиецот.
 • Man on Fire

  Man on Fire (2004)

  драма, криминалистички, акција, трилер

  Bivši američki marinac Krizi (Denzel Vašington) je ogorčen čovek, sklon samoubistvu i alkoholu. Na nagovor prijatelja odlazi u Meksiko Siti, gde postaje telohranitelj bogate porodice koja već duže...

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • puppet_master
  eXtreme member
  08.11.2023. 15:47
  Taj odabir ovde vrlo specifične lokacije, koja naizgled odudara, pored toga što je upravo zbog odudaranja između svega ostalog i odabrana, da ako već snimaju treći film, pobegnu makar ponegde od ponavljanja, klišea, mračnih ulica i lokala, kiše koja ne prestaje da pada, da bi se dalo nešto svežine i lepih boja, takođe može biti tu da bi suptilno govorila i o putovanju lika ka miru, katarzi, osećaju pripadnosti u običnoj sredini, susedstvu, okružen dobrodušnim ljudima koji ga prihvataju, na kaldrmi pod suncem, daleko od sredine na koju je navikao, ovde bez kiše, depresije, večite krvi i stradanja u njegovom dotadašnjem životu, ukoliko stigne do tako čega tj. Tako da mi lokacija pije vodu bez razmišljanja o romansi. LOL Mada bih i dalje pre ponudio ideju da se ponovi Man on Fire sa Denzelom i Dakotom, film sa mračnijom pozadinom.
 • dzindzin16
  eXtreme member
  08.11.2023. 15:35
  Nisam hteo u detalje da zalazim ali vizuelno, film zaista lepo izgleda.Lokacija snimanja goni misli u pravcu romanticnog ljubica a ne krvavog uterivanja iskonske pravde.Malo i cica ostareo, no Denzel je Denzel.
 • puppet_master
  eXtreme member
  08.11.2023. 15:00
  Sve je po forumuli, što posle već dva filma, uprkos lepim predelima i poluzanimljivom kriminalnom organizacijom nasuprot junaka nam, postaje oporo, meni. Ipak, lepo je videti ponovo u istom kadru Dakotu Fanning i Denzela, dok je on svakako jedan od najboljih glumaca danas, šta god radio ili ne radio u kadru, kakav god film u celini bio, pravo je uživanje gledati njegovo umeće, vladanje scenom, tako da ne mogu reći da mi je iskustvo sa trećim Equalizerom bilo loše. Nije sve ono što ja tražim od filma, no sve to na jednom mestu svakako nisam ni očekivao da ću naći ovde. Pretpostavljam da me, time, nije razočarao ?