Traffic Light

ТВ серија

комедија (2011)

Traffic Light

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,4
Traffic Light

Наслов:

Semafor

Година:

2011

Жанр:

комедија

Траење:

30 мин

Автори:

Bob Fisher
, Adir Miller


Главни улоги:


David Denman
  >  Mike
Liza Lapira
  >  Lisa
Kris Marshall
  >  Ethan
Nelson Franklin
  >  Adam
Aya Cash
  >  Callie
Rob Huebel
  >  Kev
Peter Karinen
  >  Jim
Eamonn Roche
  >  Tony Dodds
Larry Wilmore
  >  Harvey
Malcolm Barrett
  >  Pete
Kathryn Hahn
  >  Kate
Emily Liu
  >  Nicole
Janina Gavankar
  >  Alexa
Blake Anderson
  >  Tad
Chase Austin
  >  Boy

Опис:


'Traffic Light' je nova komična serija o tome kako prijateljstva i veze – iako često zahtjevne, katkad zamršene, no uvijek vrijedne truda – i poboljšavaju i kompliciraju naše živote. Serija se vrti oko tri dugogodišnja prijatelja i oko njihovih pokušaja da prevladaju zahtjeve svojih veza. MIKE (David Denman), ADAM (Nelson Franklin) i ETHAN (Kris Marshall) prijatelji su od koledža i bili su jedan uz drugoga kroz uspjehe i padove. Sada, u tridesetima, nalaze se u različitim fazama života.

Mike je oženjeni odvjetnik koji najviše želi biti dobar obiteljski čovjek svojoj supruzi LISI (Liza Lapira) i sinčiću, no očajnički pokušava i naći malo mjesta za sebe. Lisa to shvaća pa je njihov brak igra kompromisa puna ljubavi. Adam odnedavno živi sa svojom djevojkom CALLIE (Aya Cash) i uviđa goleme razlike između „ona često dolazi“ i „ona živi sa mnom“, pogotovo s obzirom na to da mu je djevojka pustolovna, eksplozivna i bez dlake na jeziku. Ethan je stalni neženja. Voli žene i kad se prepusti, prepusti se potpuno – barem tri tjedna. Šarmantan, iskren i beznadno samostalan, Ethan otkriva da, kako vrijeme ide, broj žena koje su spremne na neizvjesnost rapidno opada. Nasreću ima CARLA, svojeg obožavanog, napaćenog buldoga.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)
  • Mixology

    Mixology (2013)

    комедија

    Еден бар. Една ноќ. Десет самци. Добредојдовте во “Унион“, ексклузивен бар во Менхетн. Том, кого неодамна го оставила вереницата, веќе со години не излегол надвор во град. Неговите најдобри...
  • Better with You

    Better with You (2010)

    комедија

    Maddie i Ben, oboje tridesetogodišnjaci, hodaju već devet godina. Iako im je veza stabilna njih dvoje ne razmišljaju o braku. S druge strane Maddieina mlađa sestra Mia hoda sa svojim dečkom Caseyjom...
  • Friends with Benefits

    Friends with Benefits (2011)

    комедија

    Radnja serije se odvija u Čikagu. Radi se o grupi prijatelja koji rešavaju svoja ljubavna pitanja. Međutim, ne mogu rešiti "problem" između Bena i Sare. Oni su "prijatelji sa povlasticama". Oboje...
  • Perfect Couples

    Perfect Couples (2010)

    комедија, љубовен, романса

    Three couples have different ideas of what makes the perfect relationship.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Rea
    Translator
    23.01.2012. 12:06



    Traffic Light- Imdb


    komedija SAD, 2011 
    Režija: Chris Koch, Henry Chan
    Scenarij: Bob Fisher, Adir Miller, Amy Hubbs, David King
    Uloge: David Denman, Nelson Franklin, Kris Marshall, Liza Lapira, Aya Cash, Rob Huebel, Janina Gavankar, Peter Karinen, Eamonn Roche, Kathryn Hahn, Blake Anderson, Malcolm Barrett, Larry Wilmore, Emily Liu



    Traffic light je nova komična serija o tome kako prijateljstva i veze – iako često zahtjevne, katkad zamršene, no uvijek vrijedne truda – i poboljšavaju i kompliciraju naše živote. Serija se vrti oko tri dugogodišnja prijatelja i oko njihovih pokušaja da prevladaju zahtjeve svojih veza.

    Mike (David Denman), Adam (Nelson Franklin) i Ethan (Kris Marshall) prijatelji su od koledža i bili su jedan uz drugoga kroz uspjehe i padove. Sada, u tridesetima, nalaze se u različitim fazama života.

    Mike je oženjeni odvjetnik koji najviše želi biti dobar obiteljski čovjek svojoj supruzi Lisi (Liza Lapira) i sinčiću, no očajnički pokušava i naći malo mjesta za sebe. Lisa to shvaća  pa je njihov brak igra kompromisa puna ljubavi.

    Adam odnedavno živi sa svojom djevojkom Callie (Aya Cash) i uviđa goleme razlike između "ona često dolazi“ i "ona živi sa mnom“, pogotovo s obzirom na to da mu je djevojka pustolovna, eksplozivna i bez dlake na jeziku.

    Ethan je stalni neženja. Voli žene i kad se prepusti, prepusti se potpuno – barem tri tjedna. Šarmantan, iskren i beznadno samostalan, Ethan otkriva da, kako vrijeme ide, broj žena koje su spremne na neizvjesnost rapidno opada. Na sreću ima Carla, svojeg obožavanog, napaćenog buldoga.


    [TUBE]kqemltH4hxs[/TUBE]

    Titlovi

    http://mojtv.hr



    Rea2012-01-23 12:07:39

{{message}}

{{item.title}}