The AcolytePogledaj trailer!

ТВ серија

драма, акција, авантура (2024)

The Acolyte

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
3,5
The Acolyte

Наслов:

Akolit

Година:

2024

Жанр:

драма, акција, авантура

Траење:

35 мин

Главни улоги:


Carrie-Anne Moss
  >  Indara
Lee Jung-jae
  >  Sol
Indra Ové
  >  Master Holden
Harry Trevaldwyn
  >  Mog Adana
Thara Schöön
  >  Tasi Lowa
Anthony J. Abraham
  >  Fillik
Lauren Brady
  >  Little Osha
Danielle Xin Yao Waterman
  >  Youngling
Archie Singh Swali
  >  Olega Urchin
Nick Court
  >  Olega Master
Charlie Barnett
  >  Yord Fandar
Dean-Charles Chapman
  >  Torbin
Rebecca Henderson
  >  Vernestra Rwoh
Manny Jacinto
  >  Qimir
Amandla Stenberg
  >  Mae

Опис:


U još jednoj Star Wars seriji, radnja se odvija tokom razdoblja mira u galaksiji, stotinama godina pre događanja u prvom filmu, a u fokusu je istraga o okršaju cenjenog majstora džedaja protiv opasnog ratnika iz njegove prošlosti. Kako se pojavljuje sve više tragova, oni putuju mračnom stazom gde zlokobne sile otkrivaju da sve nije ono što izgleda.

Oбработил/ла:

bojan969
 • Слично за гледање
 • Коментари (43)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • 06.07.2024. 14:41
  Star trek: Enterprise, star trek Voyager najbolje od staza za mene i sad Star trek: Prodigy i ako je animacija ......ostali delovi serijala, pitanje ukusa. Star Trek: Discovery daleko od svega toga ....
 • puppet_master
  eXtreme member
  06.07.2024. 09:00
  Hvala Thumbs Up

  Na neku foru, nikada, od detinjstva do sada, nisam uspeo da napravim most  između mene i Star Wars ili pa Star Trek filmova/serija, jasno međusobno bitno različitih ionako, meni svejedno nikada odveć bliskih. A gledao sam toliko od toga tokom čitavog života, i prosto ne klikće kod mene. Imperija pa i Return of the Jedi su bili lepo bioskopsko iskustvo tokom detinjstva, čak opsesivno crtao X wing i tie fighter okršaje LOL voleo figurice koje sam dobijao kada se neko vrati od preko, igrao se sa nima do besvesti, no sam taj filmski univerzum, džedaji, Luke kao junak, šta znam, baš me nije radilo odveć. 

  Star Trek Wrath of Khan sam gledao više puta u bioskopu, voleo taj film, ostali su mi bili meh, originalnu seriju jedva da sam dokačio koju epizodu, odustao od Next Generation, potom onaj čitav niz kojakvih serija...ma ne volim televizijsku fantastiku, sve to sa komandnim mostom ili kako već, opet nije uspevalo da me radi.  

  Da ne bude nesporazuma, itekako volim naučnu fantastiku (Star Wars doduše nikada nisam doživljavao kao takve, pre su mi avanture, fantasy motiva, eto u svemiru), kao klinac sam se davio u Klarku, Asimovu, ma voleo čitati i "Bojno polje Zemlja" onog ludaka Hubbarda, sve čega sam se mogao dokopati u biblioteci. Taj književni svet SF-a, i taj svet popularnih filmova i serija su mahom imali ogroman ambis međusobno, nikako nisam mogao da ga premostim, skoro pa da su potpuno različitih žanrova zapravo. A opet nikada nisam provalio zašto mi nisu bliski SW ni ST, hajde SW sam kanda prerastao ionako, ali ST je možda i moglo da pije (žanrovski) vodu a opet, eto, nije kliknulo sa mnom. 


  Vreme se menja, ja se menjam, nikada nisam odustao ionako, svakako ću probati eto Mandalorian, i još ću usput prokljuviti šta tačno od tih novijih pa Star Trek serija. 


 • 06.07.2024. 07:25
  odnda pogledajte Star Trek: Prodigy sezonu drugu, priča je fantastična, glumci su fantastični sve u svemu od 10 ocena 11

{{message}}

{{item.title}}