ТВ серија

драма (2001)

Salomé

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Средно
7,6
Salomé

Година:

2001

Жанр:

драма

Траење:

45 мин

Главни улоги:


Julián Bravo
  >  Guillermo
Guy Ecker
  >  Julio
Jaime Garza
  >  Hipólito
Edith González
  >  Fernanda 'Salomé' Quiñónez Lavalle
Aarón Hernán
  >  Arturo
Sebastian Ligarde
  >  Diego
Raúl Ramírez
  >  Dr. Íñigo
Patricia Reyes Spíndola
  >  Manola
María Rubio
  >  Lucrecia de Montesinos
Leticia Perdigón
  >  Lola
Mónika Sánchez
  >  Ángela
Yolanda Montes
  >  Yolanda (as Yolanda Montes 'Tongolele')
Paty Díaz
  >  Martha
Juan Imperio
  >  Animador
Katie Barberi
  >  Laura

Опис:


Njezina priča počinje 1980. godine u Meksiku, gdje milijuni ljudi sanjaju bolji život, dok drugi plaću nad onim što su izgubili. Salome živi, pleše i pjeva u noćnom klubu D'Rubi. Ona je glavna atrakcija u klubu i njezina ljepota privlači mnogobrojne goste. Salome i Karicia su prijateljice koje se stalno drže skupa, zajedno s njima je i Yolanda, vlasnica kluba koja je nekoć bila poznata pod nadimkom Kraljica noći. Ove tri žene su duša i život tog lokala. Za Salome utočište je njezina soba u klubu. Okružena svjetlima pozornice čini se kako je njezin život prava zabava. Ples je za nju postao način da spozna život i prebrodi svoju prošlost. U sebi stalno nosi bunt zbog činjenice da su je roditelji napustili kao djevojčicu. No ipak Salome je uspjela preživjeti u okrutnom svijetu.
Uskoro u klub uđe markantni Julio i njegov šogor Diego. Na prvi pogled Julio i Salome se zaljube te ulaze u zabranjenu vezu. Julio je oženjen s Angelom koja boluje od raka i ne može mu podariti sina. Uskoro Salome zatrudni, a Lucrecia, Juliova majka predlaže joj koban plan. Ona želi da Salome proda svoje dijete kako bi ga Angela i Julio mogli odgajati kao svoje. Lijepa plesačica na porodu rađa sina te se odluči na bijeg, daleko od Julija.


O GLAVNIM GLUMCIMA:
Edith Gonzalez je rođena u Monterreyu u Mexicu i odmalena je pokazivala strast za glumom. U dobi od deset godina Edith je odigrala svoju prvu ulogu u filmu 'El Rey de los Gorilas', a bila je i glavna protagonistica popularne telenovele 'Divlje srce'. Edith Gonzalez je jedna od najpoznatijih i najtalentiranijih glumica u svijetu ovog žanra. Hrvatskoj publici Edith je poznata i po ulogama u telenovelama 'Između ljubavi i mržnje', 'Divlja ruža' i 'Dona Barbara'.

Guy Ecker je rođen 1959. godine u Sao Paulu u Brazilu. Sin je američkih državljana Marion i Boba Eckera. Guy je 1998. godine dobio naslovnu ulogu u telenoveli 'Laž' zajedno s glumicom Kate del Castillo. Za ulogu Demetrija u 'Evi Luni' Guy je dobio meksičku nagradu za najboljeg glumca. Guy je tumačio i glavni lik u telenoveli 'Slomljeno srce'. Prema časopisu People (izdanje Latinske Amerike) ovaj glumac je smješten na listu najzgodnijih latinoameričkih muškaraca. Za ulogu Sebastiana u seriji 'Cafe con aroma de Mujer' Guy je dobio priznanje Udruženja kritičara New Yorka te Udruženja komentatora i kritičara umjetnosti Miamija.



Salome (Edith Gonzalez)
Prava heroina, senzualna žena koja pleše i pjeva u noćnom klubu. Njezin život je priča o razočarenjima, usamljenosti i nedostatku ljubavi. Ona je puno propatila, no kada pleše zaboravlja na svu svoju bol. Ona je osjetljiva i cijeni prijateljstvo. Zaljubi se u Julija te je za njega spremna učiniti sve.

Julio (Guy Ecker)
Zgodan i markantan odvjetnik. On je oženjen Angelom koja ima tešku bolest. Kada sretne Salome Julio se izgubi u navali strasti i emocija. Sada on mora potražiti način kako bi odolio Salominim čarima te se oduprijeti nevjeri prema svojoj supruzi.

Laura (Lorena Alvarez)
Žena s velikim osjećajem za stil i modu. Nekoć je bila Julijeva djevojka i još je zaljubljena u njega. Ona će sve učiniti da Salome ne završi s Julijom zato što je odana prijateljica Angele.

Marta (Paty Díaz)
Marta je atraktivna siromašna djevojka. Udana je za Hipolita i misli da ga voli. Zajedno imaju sina. Kada ona počne pohađati satove glume to će joj promijeniti život. Više nije zadovoljna s tim da je sluškinja svoga muža te odluči izaći iz svog siromaštva.

Hipolito (Jaime Garza)
Hipolito je skroman i vrijedan čovjek. Nedostatak ambicije utjecat će na njegov život. On nikad ne sluša svoju suprugu Marthu te smatra da je dužnost žene da mu služi.

Diego (Sebastian Ligarde)
Diego je mlad i zgodan i pravi je Casanova. Živi sa sestrinom obitelji. Često povrijedi druge te voli imati kontrolu nad svojim životom. Koristi se ucjenom kako bi dobio ono što želi. Jedva čeka da se dokopa Angelinog nasljedstva.

Karicia (Niurka Marcos)
Karicia je mlada i seksi žena koja je svjesna svoje ljepote i voli imati pozornost muškaraca. Ona je najbolja Salomina prijateljica. Vesela je i puna ljubavi, no ne vidi da je njezino neprestano opijanje zapravo veliki problem.

Lucrecia (Maria Rubio)
Ona je snažna žena koja je na čelu obitelji. Aristokratkinja je koja manipulira ljudima. Unatoč njezinoj strogoći ona voli svoju obitelj te je štiti svim silama. Ona je bijesna na Julija jer joj ne može dati nasljednika.

Angela (Monika Sanchez)
Tumor ju je oslabio te više ne može biti intimna sa svojim suprugom. Ona je svjesna da nema lijeka za nju, ali trudi se izgledati što bolje te živjeti sretan život. Angela ne može imati djece, a to je nešto što joj njezina majka neće oprostiti. Ona je predana supruga koja voli svog supruga.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Corazón salvaje

    Corazón salvaje (1993)

    драма, љубовен, романса

    Francisco Alcazar, a rich Mexican landowner, has two sons, Andres, born to his wife Sofia, and Juan, who's father has nothing to do with him. Francisco dies before he can legitimize Juan and the...
  • Rosalinda

    Rosalinda (1999)

    Rosalinda je skromna i marljiva djevojka. Radi u cvjećarnici zajedno s djedom Florentinom. Kada Rosalindina majka Dolores umre, Rosalinda postaje velika pomoć svom ocu Javieru, sestrama Fedri i Lucy...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}