ТВ серија

документарен (2021)

Prue's Great Garden Plot

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,3
Prue's Great Garden Plot

Наслов:

Veliki vrtlarski pothvat

Година:

2021

Жанр:

документарен

Траење:

60 мин

Главни улоги:


John Playfair
  >  Self
Philippa Lillywhite
  >  Head Gardener
Prue Leith
  >  Self

Опис:


Pridružite se Prue Leith u njezinom novom domu dok se sprema krenuti na ambiciozno vrtlarsko putovanje i stvoriti potpuno novi vrt i okućnicu tijekom jedne vrtlarske godine.
Prue Leith je oduvijek bila emocionalno povezana sa svojim voljenim vrtom. S ljubavlju se više od 50 godina brinula za svoja 73 hektara zemlje koju je gledala kako se mijenja i razvija dok je njezina obitelj rasla od djece do odraslih ljudi, a Prue Leith za nju vežu mnoge dragocjene uspomene. Sad se Prue i njezin muž John sele u renovirani i dograđeni srednjovjekovni štagalj, projekt koji su osmislili zajedno, ali koji također znači i drastično smanjenje Prueine zemlje na ciglih 0,8 hektara okućnice. Ali vrtlarica Prue ima jedan veliki problem. Njihov veličanstveni budući novi dom trenutačno je zatrpan kršom, ruševinama, zahrđalim gospodarskim zgradama i sav zarastao u drač i šikaru.
Kuharica i spisateljica Prue Leith zamijenila je kuhaču moćnim škarama za orezivanje u novoj vrtlarskoj avanturi na koju kreće sa svojim mužem Johnom. Prue i John sele se u svoj novi dom i suočavaju s planiranjem nove okućnice dok istovremeno rješavaju problem nedavno posađenih trešanja i osmišljavaju vlastiti grandiozni dizajn vrta.
  • Слично за гледање
  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}