Odd Mom Out

ТВ серија

комедија (2015)

Odd Mom Out

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,9
Odd Mom Out

Година:

2015

Жанр:

комедија

Траење:

22 мин

Автори:

Jill Kargman


Главни улоги:


Jill Kargman
  >  Jill Weber
Andy Buckley
  >  Andy Weber
K.K. Glick
  >  Vanessa Wrigley
Sean Kleier
  >  Lex Von Weber
Abby Elliott
  >  Brooke Von Weber
Joanna Cassidy
  >  Candace Von Weber
Byrdie Bell
  >  Simone Locker
Alice Callahan
  >  Stephanie
Erin Gerasimovich
  >  Hazel Weber
Garrison Sobo
  >  Miles Weber
Christopher J. Hanke
  >  Devon
Sas Goldberg
  >  Janice
Madeleine Plener
  >  Dottie Weber
Nate Smith
  >  Elliot
Zara Gorelczenko
  >  Dottie Weber

Опис:


“Мајки од високото друштво“ е нова оригинална 10-епизодна скриптирана хумористична серија од Браво. Во серијата игра познатата авторка Џил Каргман која игра фикциска верзија од себеси. Џил се доселува во опасен и елитен екосистем во њујоршкиот Upper East Side во чие подручје живеат група мошне богати супермајки.

Како вистинска Њујорчанка Џил Вебер (Каргман) го прифаќа својот необичен и по малку неконвенционален живот со својот сакан сопруг Енди Вебер (Енди Бакли, The Office), трите прекрасни деца и најдобрата пријателка со која ја дели истата страст кон крофните и отсечните коментари на Ванеса Вригли (КК Глик, CollegeHumor Originals). Меѓутоа, отмениот и декадентен свет го презема класичното благородно семејство на Енди, додека Џил храбро се обидува да одолее на сите примамливи искушенија и привилегии кои нивното богатство може да си ги приушти. Од прифаќање на аристократското и можеби малку матното наследство од нејзините роднини до разговорите за семејната гробница на најпрестижните гробишта, Џил често се бори сакајќи да остане верна на себеси, додека истовремено важат предностите на таквиот живот. Скриените непријатели и роднините на Џил само поттикнуваат притисок врз неа да се прилагоди, вклучувајќи ја матријархот на семејството Вебер Кандас (Џоана Кесиди, Six Feet Under), која е опседната со статусот, шурата Лекс (Шон Клиер) и неговата сопруга Брук (Ејби Елиот, Saturday Night Live) која владее со групата типични супермајки од Upper East Side со железна кредитна картичка.

Кен Дракерман, Бенкс Тарвер, Џил Каргман, Тим Пајпер, Даниел Росенберг, Тони Хернандез, Џули Ротенберг (Smash) и Елиса Зуритски (Sex and the City) се извршни продуцентки на серијата. “Мајки од високото друштво“ е заедничка продукција на куќите Left/Right Productions, Piro Vision и Jax Media.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Коментари (3)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • CSInvestigator
    Translator
    06.10.2017. 21:50
    Otkazano. Neće se snimati 4. sezona.
  • CSInvestigator
    Translator
    23.09.2016. 01:48
    Obnovljeno za 3. sezonu Wink
  • Gor@n88
    Master translator
    11.04.2015. 15:10








    Opis:
    Satirična verzija života komičarke Džil Karman u kome ona pronalazi način da izađe na kraj sa podmuklim i eltinim sistemom u njujorškom Aper Ist Sajdu i jednom grupom mega bogatih mama. Da li će uspeti da odoli tom elitizmu i ostane prizemna, videćemo u prvoj originalnoj komediji Bravo kanala.











    Žanr: komedija
    Kanal: Bravo
    Premijera: 8. 6. 2015.























    [TUBE]PceIV51so4k[/TUBE]

{{message}}

{{item.title}}