Mr. SunshinePogledaj trailer!

ТВ серија

комедија (2011)

Mr. Sunshine

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,7
Mr. Sunshine

Наслов:

Mr. Sunshine

Година:

2011

Жанр:

комедија

Траење:

293 мин

Автори:

Alex Barnow
, Marc Firek
, Matthew Perry


Главни улоги:


Allison Janney
  >  Crystal Cohen
Matthew Perry
  >  Ben Donovan
Andrea Anders
  >  Alice
James Lesure
  >  Alonzo
Portia Doubleday
  >  Heather
Nate Torrence
  >  Roman Cohen
David Pressman
  >  Mascot
David Pressman
  >  Dave the Mascot
Nate Torrence
  >  Roman
Jorge Garcia
  >  Bobert
Christopher Shea
  >  Dan
Aaron Takahashi
  >  Jerry
Paul Rust
  >  Director
Buddy Keaton
  >  Timmy
Buddy Keaton
  >  Timmy

Опис:


Upravitelj arene Sunshine Center u San Diegu, Ben Donovan (Matthew Perry), čovjek zaokupljen samim sobom, provodi dane na radnome mjestu na kojem se bavi čudnim zahtjevima i zanimljivim nezgodama. Njegove obveze uključuju sve, od Štrumfova na ledu, revija donjeg rublja, footballa i košarke, do cirkusa i rodea, a svakodnevno ga muči i vlasnica centra, narcisoidna Crystal (Allison Janney), i direktorica marketinga Alice (Andrea Anders), s kojom je upravo prekinuo vezu bez obveza. Osim što mu je naređeno da Crystalinu sinu Romanu (Nate Torrence) nađe posao, mora promatrati Aliceino romantično gugutanje s veselim i optimističnim koordinatorom i bivšom zvijezdom NBA-a Alonzom (James Lesure). Uza sve to, Ben pokušava zadržati svoj cinični pogled na svijet.

Serija je 2011. godine nominirana za nagradu Artios. Glumica Andrea Andres glumila je još s jednim 'Prijateljem' Joeyjem. U seriji gostuju Nick Jonas, James Taylor, Fred Savage i Jimmy Connors.

Popularni Chandler iz 'Prijatelja' ulazi u novu avanturu naslovnom ulogom u seriji 'Mr. Sunshine'. Matthew Perry rođen je 1969. godine u Massachusettesu, a odrastao je u Ontariju, gdje je bio jedan od najboljih juniorskih tenisača Kanade. U dobi od 15 godina preselio se u Los Angeles te se počeo zanimati za glumu. Njegova majka je bila press agentica kanadskog premijera. Njegov otac se pojavio u jednoj epizodi 'Prijatelja' u gostujućoj ulozi. Nominiran je za Zlatni globus i to za ulogu u seriji 'The Ron Clark Story'.
  • Слично за гледање
  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}