How to with John WilsonPogledaj trailer!

ТВ серија

комедија, документарен (2020)

How to with John Wilson

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
8,7
How to with John Wilson

Наслов:

Советите на Џон Вилсон

Година:

2020

Жанр:

комедија, документарен

Главни улоги:


Kyle MacLachlan
  >  Self (Swiping MetroCard on the subway)
Varsha Chand
  >  Self
Gabrielle Merken
  >  Self
Niko Nelson
  >  TikTok Boy
Cynthia Larson
  >  Self
Yanjaa Wintersoul
  >  Self

Опис:


Документарна комична серија на ХБО водена од нервозен њујорчанец кој дава секојдневни совети додека се справува со сопствените проблеми. Џон Вилсон тајно ги документира животите на њујорчаните во оваа комична одисеја на себеоткривање.
Авторот на документарци и самонаречениот “Нервозен Њујорчанец“ Џон Вилсон дебитира на ХБО како сценарист, режисер, камерман, продуцент и наратор на впечатливата и сосема нова документарна комична серија „Советите на Џон Вилсон“. Во оваа урнебесна одисеја на себеоткривање и културна опсервација, Вилсон тајно и опсесивно ги снима животите на њујорчаните додека се обидува да дава секојдневни совети на соодветни теми. Чудните контрадикторности на современиот живот се објаснети преку искрени и директни коментари, а шесте епизоди од првата сезона го покажуваат неговиот посебен осврт кон различни теми кои вклучуваат: како да ја подобриш својата меморија, како да водиш обичен разговор, како да ја поделиш сметката, иднината на поставување скелиња, зачувување на мебелот, како и многу други.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Telemarketers

    Telemarketers (2023)

    документарен

    Follows former telemarketing employees Pat Pespas and Sam Lipman-Stern, two longtime office friends who find themselves hot on the trail of a sobering look at the ugly side of American capitalism and...
  • High Maintenance

    High Maintenance (2016)

    драма, комедија

    Брачниот пар Катја Бличфелд и Бен Синклер го напишале сценариото за серијата “На висина на задачата“, која го следи бруклинскиот дилер на марихуана додека испорачува пратки до своите клиенти со...
  • The Rehearsal

    The Rehearsal (2022)

    комедија

    Nathan Fielder gives people a chance to rehearse for their own lives in a world where nothing never works out as expected.
  • Moonbase 8

    Moonbase 8 (2020)

    комедија, научна фантастика

    Grupa osrednjih astronauta koji žive u NASA-inom testnom okruženju nadmeću se za priliku da budu izabrani za odlazak na Mjesec.

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}