H2O: Just Add Water

ТВ серија

драма, семеен, фантазија, авантура (2006)

H2O: Just Add Water

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,2
H2O: Just Add Water

Наслов:

H2O Uz malo vode!

Година:

2006

Жанр:

драма, семеен, фантазија, авантура

Траење:

23 мин

Автори:

Jonathan M. Shiff


Главни улоги:


Phoebe Tonkin
  >  Cleo
Cariba Heine
  >  Rikki
Nono Alakari
  >  Lewis
Burgess Abernethy
  >  Zane
Claire Holt
  >  Emma
Cleo Massey
  >  Kim
Alan David Lee
  >  Don Sertori
Jamie Timony
  >  Nate
Ariu Lang Sio
  >  Wilfred
Luke Mitchell
  >  Will
Indiana Evans
  >  Bella
Brittany Byrnes
  >  Charlotte
Caroline Marie Kenison
  >  Lisa
Taryn Marler
  >  Sophie
Trent Sullivan
  >  Elliot

Опис:


Nova australska serija za mlade koju prikazujemo radnim danom popodne na Drugom programu snimana je u Sea Worldu i drugim lokacijama u gradu Gold Coast. Premijerno je prikazana na australskoj Network 10, zatim na na Disney Channelu, te u više od 120 zemalja s više od 250 milijuna gledatelja. Radnja serije odvija se oko tri djevojke koje se svakodnevno bore s tinejdžerskim problemima, uz jedan dodatni: one su sirene i imaju moć nad vodom.
Emma Gilbert, Cleo Sertori i Rikki Chadwick tri su australske šesnaestogodišnjakinje koje zaglave na tajanstvenom otoku Mako. Jednom se prilikom nađu u jezeru ispod uspavanog vulkana baš kada se iznad njih pojavi pun Mjesec i obasja jezero. Djevojke nakon nekog vremena spase i one se vrate "normalnom životu", no ubrzo otkriju da su im životi postali sve samo ne normalni: deset sekundi nakon kontakta s vodom one se pretvaraju u sirene koje imaju natprirodne moći nad vodom. Trio zatraži pomoć Cleina prijatelja Lewisa McCartneyja, koji pokušava otkriti tajnu njihove transformacije.

Svakodnevne situacije, poput kupanja i kiše, postaju nezgodne jer se djevojke bore sa svojim novostečenim sposobnostima, koje imaju mnoge prednosti i mane, dok ih istovremeno pokušavaju sačuvati tajnom.
U drugoj sezoni pojavljuje se Charlotte Watsford, koja nakon nekog vremena također dobije moć da postaje sirena, ali i glavna zlica u seriji. U trećoj sezoni pratimo i Bellu Hartley, koja je sirena od svoje devete godine.
HTV će prikazati sve tri sezone, ukupno 78 nastavaka.
  • Слично за гледање
  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • NikolaJe
    Master translator
    18.05.2015. 22:31


    vekyizveky, hvala za prevode! zamojuljubav
  • icemaher
    The Legend Of
    14.04.2010. 16:30


    H2O: Samo dodaj vodu (H2O: Just Add Water) je australijska televizijska serija za decu i tinejdžere. Počela je sa snimanjem 2006. godine. Druga sezona snimana je tokom 2007. i početkom 2008. godine, a treća sezona najavljena je za početak 2009. godine. Prva i druga sezona zajedno imaju pedeset i dve epizode. 2007. godine, na televiziji je emitovan i film H2O: Samo dodaj vodu, koji je napravljen od nekoliko epizoda serije.  Ova serija, pravljena po ideji Džonatana M. Šifa, proslavila je mnoge mlade glumce, a ponajviše tri glavne glumice, Karibu Hajn, Kler Holt i Fibi Tonkin.  Serija je stekla ogromnu popularnost u zemljama kao što su Australija, Poljska, Rumunija, Mađarska, Rumunija, Nemačka i druge.

    Ema, Klio i Riki su šesnaestogodišnje devojke, koje rastu na prelepim plažama Gold Koasta. Ema je disciplinovani atleta, Klio nežna i nesigurna, a Riki buntovnica. Rikinom krivicom, devojke se jednoga dana nađu nasred pučine, a motor na čamcu im se pokvario. Da bi došle do obale, one plove ka misterioznom ostrvu Meko. Devojke otkrivaju da je ovo vulkansko ostrvo prekriveno predivnom džunglom, i da tu žive mnoge specifične vrste. Sasvim slučajno, pronalaze podvodni tunel i odlučuju da se izbave odatle tako što će plivati. One ulaze u mali prirodni bazen, i, u tom trenutku, pun Mesec se nađe iznad vode, praveći čudan sjaj.  Ema, Klio i Riki se vraćaju svojim "normalnim" životima. Ali, devojke otkrivaju da više nikada neće biti normalne: deset sekudni nakon što dodirnu vodu, one postaju sirene! Svaka to otkriva na različit način: Ema tokom svog treninga, Klio tokom kupanja, a Riki kada ju je poprskala prskalica za travu. Ali, to nije sve. Svaka dobija svoje moći. Ema može da zaledi vodu, Klio da je pomera u svakom pravcu, a Riki da je natera da vri.  Jedina osoba koja zna za njihovu tajnu je njihov prijatelj Luis, koji se trudi da im pomogne u novonastaloj situaciji. Devojke moraju da se naviknu na svoje nove moći i na svoj novi život, ali i da paze da niko ne sazna njihovu tajnu, jer znaju koliko bi bilo opasno po njih da neko sazna da su sirene.

    sr.wikipedia.org

    IMDB.COM

    TV.com

    [TUBE]hOitUWEsBxU[/TUBE]

    Titlovi

    Prvu sezonu radi koleginica vekyizvekyClap


    icemaher2010-04-15 14:41:09

{{message}}

{{item.title}}