Going Postal
Оцена од корисниците
Средно
7,8
Going Postal

Наслов:

Spas je u pošti 1

Година:

2010

Жанр:

мистерија, комедија, љубовен, романса, фантазија

Траење:

185 мин

Главни улоги:


Charles Dance
  >  Lord Vetinari
Richard Coyle
  >  Moist Von Lipwig
Nicholas Farrell
  >  Mr. Pump
Tamsin Greig
  >  Miss Cripslock
Steve Pemberton
  >  Drumknott
Terry Pratchett
  >  Postman (as Sir Terry Pratchett)
Andrew Sachs
  >  Groat
Adrian Schiller
  >  Mr. Gryle
Madhav Sharma
  >  Crispin Horsefry
Ian Bonar
  >  Stanley Howler
Ingrid Bolsø Berdal
  >  Sergeant Angua
Marnix Van Den Broeke
  >  Mr. Pump
Claire Foy
  >  Adora Belle Dearheart
Timothy West
  >  Ridcully
Jimmy Yuill
  >  Mr. Spools

Опис:


Zločini dugogodišnjeg putujućeg prevaranta, Lipviga, konačno će ga sustići u gradu Ank-Morpork. Lord Vetinari odlučuje da poštedi Lipviga od smrti vešanjem videvši u njemu savršenu osobu za posao upravnika pošte u oronuloj pošti Ank-Morporka. Suočen sa gotovo nemogućim zadatkom i odmah zadobivši neprijatelja u krvožednom tiraninu uvek gladnom para, Ričeru Giltu (Dejvid Suše), vlasniku suparničke monopolističke komunikacione kompanije „Grand trank klasika“, Lipvig odmah dobije želju da pobegne odatle. Dok ne upozna očaravajuću Adoru. Fasciniran njenom lepotom i pameću, Lipvig će probati da uradi sve ne bi li stekao njenu naklonost... I ne znajući kakvu je ulogu imao u propasti njene porodice. Da li je njihova ljubav zauvek osuđena na propast?
Roman „Spas je u pošti“, 33. roman po redu iz serijala „Disksvet“ ser Terija Pračeta, objavljen je 2004. godine i našao se u užem izboru za roman godine. Film je snimljen na lokacijama u Budimpešti, koja je pružila pravu atmosferu Ank-Morporka, epskog fantastičnog sveta koji je Pračet stvorio.
U ovoj avanturističkoj priči ispunjenoj romansom i osvetom, pojavljuju se vrhunske britanske filmske zvezde, uključujući i Ričarda Kojla („Princ Persije“, serija „Parovi“) u ulozi Mojsta Von Lipviga; Dejvid Suše („Herkul Poaro“) kao Ričer Gilt; Čarls Dans („Gosford Park“, serija „Sumorna kuća“) kao Lord Vetinari i Kler Foj („Mala Dormit“) kao Adora Bel Dirhart.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Rea
    Translator
    28.10.2011. 23:04
    Going Postal (2010)




    Going Postal (TV 2010) - IMDb


    komedija fantastika Velika Britanija, 2010

      Režija: Jon Jones

    Scenarij: Bev Doyle, Richard Kurti

     Uloge: Richard Coyle, David Suchet, Claire Foy, Andrew Sachs, Charles Dance

    Pošta u Disksvijetu je 33. roman o Disksvijetu Sir Terryja Pratchetta. Objavljen je 2004. g. i bio je u užem izboru za nagradu za najbolji roman Nebula. Drama je snimljena na lokacijama u Budimpešti, u Mađarskoj, gdje je dobila divnu, atmosferičnu pozadinu za Ankh-Morphork, Pratchettov epski svijet fantazije.




    Nakon što je cijeli život bio prevarant, Lipwigovi zločini ga napokon sustižu u gradu Ankh-Morporku. Čeka ga smrtna kazna vješanjem, ali u njemu prepoznaju savršenoga čovjeka za mjesto upravitelja ruševne pošte u Ankh-Morporku. Lipwig se suočava s gotovo nemogućim zadatkom i brzo stječe neprijatelja u krvoločnom tiraninu Reacheru Giltu (Suchet), vlasniku suparničke pohlepne komunikacijske kompanije Grand Trunk Clacks, koja ima monopol.

    Lipwigov prvi instinkt je bježanje.Sve dok ne upozna čarobnu Adoru. Očaran njezinom ljepotom i pameću, Lipwig će sve učiniti da stekne njezinu naklonost... Ne znajući kakvu je ulogu on imao u padu njezine obitelji. Je li njihova ljubav zauvijek osuđena na propast?


    Prevodi

    [TUBE]o4VlX9cMEbw[/TUBE]



    http://mojtv.hr
    Rea2011-10-28 23:04:33

{{message}}

{{item.title}}