Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tajlandski horor najgledaniji, drugi deo

вести

20.10.2024.

Tajlandski horor najgledaniji, drugi deo

Godine 2023. veliku pažnju i gledanost imao je tajlandski horor Tee yod, osvojjivši čak i Nacionalnu nagradu za najbolji filmski zvuk. Godinu dana kasnije, nastavak ovog uspešnog filma - Death Whisperer 2 - postao je film s najbržom rastućom zaradom na Tajlandu, zaradivši 13,5 miliona dolara ove godine.

U svetu obavijenom tamom, nemilosrdna sila traži odmazdu, bez granica ili morala.

Tri godine nakon smrti Yam u leto 1972. godine, Yak i dalje nemilosrdno lovi Crnokošuljastog Duha koji je ubio njegovu sestru. Uprkos naporima njegove porodice da ga ubedi da prestane da se osveti duhu u crnom, Yak ostaje tvrdoglav, odlučan da mu uđe u trag, bojeći se da će se duh vratiti i nauditi preostalim članovima njegove porodice.

Yak prati misterioznu smrt novorođenčeta, otkrivenu u novinskom članku, i pronalazi tragove koji ga vode do činjenice da duha u crnom kontroliše moćni šaman po imenu Puang, koji je pobegao da se sakrije u Dong Khomot, šumu prepunu mističnih natprirodnih bića. Yak se mora suočiti sa zlonamernim duhovima i opasnostima oko sebe kako bi pobedio duha u crnom, osiguravajući da se nikada više ne vrati kako bi naštetio njegovoj porodici.

U međuvremenu, Yad se sprema da oženi Pradit, a porodica se priprema za venčanje, nadajući se da će se Yak vratiti da prisustvuje ceremoniji i ponovo se sastati sa svima. Mešutim, duh u crnom je spreman da se vrati, unoseći užas u Yakovu porodicu još jednom i prisili ih da izađu na kraj s ovom strašnom situacijom.

Reditelj oba filma jeste Taweewat Wantha, a oni su zasnovani na internet-priči, kasnije objavljenoj i u formi romana, čiji je autor Kittisak Kittiwirayanont (Krittanon). Prriča, navodno istinita, u trenutku objavljivanja na internetu, 2015. godine, imala je 2.000 komentara i "šerovana" više od 130.000 puta. 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}