Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Južnokorejska krimi-akciona komedija najgledanija

вести

22.09.2024.

Južnokorejska krimi-akciona komedija najgledanija

Godine 2015. veliki hit u Južnoj Koreji bio je film Beterang, mešavina akcionog filma, krimića i komedije. Gotovo deset godina kasnije izgleda da će istim stazama krenuti i svojevrsni nastavak - Beterang 2, jer je već u prvoj nedelji prikazivanja zaradio nešto više od 15 miliona dolara, zaposevši prvo mesto na listama najgledanijih ostvarenja u ovoj zemlji.

Detektiv početnik Park Sun Woo i Seo Do-Cheol, veteran tima Odeljenja za istraživanje nasilnih zločina, jure za serijskim ubicom koji je uzdrmao njihov svet. Seo je glavni junak prvog filma, sada suočen s izazovima svakodnevnog porodičnog života i roditeljstva, a Park Sun je ambiciozni mladić zaljubljen u tamnu stranu policijskog posla i opojnu moć koju mu ona donosi...

Reditelj i scenarista i novog filma, kao i onog prvog koji je protagonistima doneo 25 različitih nagrada, jeste Ryoo Seung-wan, i sam dobitnik čak 28 nagrada na različitim filmskim festivalima, između ostalih autor i filmova Smugglers (2023.), Mogadisyu (2021.), Gunhamdo (2017)...

  • Коментари (3)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Mizi
    eXtreme member
    22.09.2024. 16:52
    [QUOTE=Oldeuboi] Krenuo je žestoko, blizu šest miliona ulaznica za devet dana.[/QUOTE]

    Je li?

    Pa šta!

    Imamo mi s tim većih....
  • JoxerTM
    eXtreme member
    22.09.2024. 15:48
    Kako to: svojevrsni.
    Nastavak je pravi pravcati, nije nikakav sumnjivi.

    Zašto je najgledaniji, zato jer osim glumačkih legendi koji samo svojim pojavljivanjem prodaju neki film, kao i prvi Veteran ovaj je krcat humorom i praćenjem stvarnih ljudi u korumpiranoj državi.
    Nikakvi i bogati plaču Beverli Hilsi trice i kučine.
    Nema u korejaca "ja sam tvoja sestra" ili "ti si moj otac" scenarističkih idiotizama, nego se, kao mi, poštapalački međusobno šalju u 3PM.
  • Oldeuboi
    member
    22.09.2024. 15:03
    Krenuo je žestoko, blizu šest miliona ulaznica za devet dana.
;

{{message}}

{{item.title}}