Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Dwayne Johnson glumi u igranoj "Moani"

вести

08.07.2024.

Dwayne Johnson glumi u igranoj "Moani"

Godine 2016. svet je osvojio simpatični animirani Moana. Bila je to priča  o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (glas - Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane "nalazač puta". Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Moana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

Budžet filma, snimljenog u produkciji Walt Disney, bio je 150 miliona dolara, a zaradio 642,600 miliona dolara.

Osam godina kasnije došlo je vreme i za Moana 2, a premijera "crtaća" planirana je za 27.11. ove godine. 

Međutim, istovremeno je najavljeno da će se snimati i igrani film "Moana", u kom će Dwayne Johnson i fizički biti polubog Maui, dok će lik simpatične tinejdžerke otelotvoriti Catherine Laga’aia (debitovala u prošlogodišnjoj seriji The Lost Flowers of Alice Hart).

Snimanje filma počinje osmog meseca ove godine, a predviđeno je da premijera bude 10.07.2026.

Reditelj filma biće trostruki dobitnik "Primetime Emmy" - Thomas Kail - koji iza sebe ima i ostvarenja poput HamiltonFosse/VerdonGrease Live!...

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    08.07.2024. 14:04
    Iskreno, Dwayne Johnson iza sebe ima mozda samo dva dobra filma a to su faster i Snitch. Ok, mozda moze i da se pogledaju delovi Fast and furious, ali chovek iza sebe ima dosta nekih bash bzw projekata ali to je tako da se ipak vishe gledaju nekvalitetne stvari i da se snimaju takvi projekti. Inache, nemam nishta protiv njega, cak sta vise mi je ok. I da, iza sebe ipak ima jos jedan ok film a to je Walking Tall.
;

{{message}}

{{item.title}}