Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Moldavsko-nemačko-francuski horor u Češkoj

најави

30.06.2024.

Moldavsko-nemačko-francuski horor u Češkoj

Na ovogodišnjem festivalu u Karlovim Varima (28.06. - 07.07.) svetsku premijeru imaće i ekstravagantna drma s elementima horora - The Alienated ("Bez duše") - snimljena u moldavsko-nemačko-francuskoj koprodukciji.

Varvara, profesorka filozofije, sa svojim studentima razgovara o konceptu Božje smrti. Posećuje je njena sestra Angelina, eminentni ginekolog koja je opozvana iz Moskve i poslata u grad X, gde treba da smanji broj abortusa. Nedugo zatim dolazi devojka da je vidi u bolnici, tražeći od nje da izvrši abortus, tvrdeći da nosi Antihrista u svojoj utrobi. Nakon žestokog spora sa studentkinjom, Varvara razmišlja o prisustvu zla u ljudskoj prirodi, dok Angelina izvodi ilegalni abortus na devojčici i nosi embrion kući sa sobom...

Rediteljka ovog ostvarenja jeste Anja Kreis rođena u sibirskom gradu Angarsk. Pre ovog filma snimila je i crnohumornu dramu Scythe Hitting Stone (Nashla kosa na kamen), koji se u Rusiji prikazivao pod oznakom "18+" ("Rusija. godine 2000. Kraj postsovjetske ere. Ivanovo. Porodica Mironović ima bdenje: njihov najmlađi sin Andrej je poginuo tokom čečenskog rata. Anton, Andrejev stariji brat, ispunjava svoju poslednju želju: u zoru se vozi motociklom po gradu. U međuvremenu, Vika, koja je zaljubljena u Antona, postaje žrtva nasilja, a njena verna majka počini besmisleno ubistvo. Nema krivaca.")

 

 

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • beogradski
    eXtreme member
    30.06.2024. 14:51
    Ovaj horor cu preskociti ovaj drugi film ne bih mogao zakljuciti iz trejlera
;

{{message}}

{{item.title}}