Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Konan Varvarin, ali ženski

најави

13.11.2023.

Konan Varvarin, ali ženski

Iako je uveliko započeo svoj put po filmskim festivalima, zvanična premijera najnovijeg fantasyja u redovnoj distribuciji Conann predviđena je za 29.11. ove godine.

Ovaj neobični film snimljen je u koprodukciji Francuske, Belgije i Luksemburga, a kako u sinopsisu piše: "Čuvar podzemnog sveta, Kerber i dalje ima njušku, ali ovde se zove Rainer i ima grudi i ženski glas, nosi crnu kožnu jaknu sa kopčama i blic za paparace. Razgovarajući s nama iz visina, on detaljno opisuje uzastopne reinkarnacije Konana Varvarina, koje je njegova vlastita budućnost neprestano ubijala, kroz ere, mitove i doba.".

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste nagrađivani Bertrand Mandico (SF After Blue (Paradis sale) iz 2021. godine proglašen je z najbolje ostvarenje na Locarno Film Festival i Sitges - Catalonian, dok je fantasy Les garçons sauvages iz 2017. godine osvojio čak osam nagrada na različitim svetskim filmskim festivalima).

 

  • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    15.11.2023. 14:24
    Nisam je (Brigitte Nielsen) voleo ali sam Red Sonyu samo u bioskopu gledao 4-5 puta, mada joj u to vreme nisu dopustili ni vlastito ime LOL bio je prikazivan u domaćim bioskopima kao "Kalidor i riđokosa ratnica" koliko se sećam.  puppet_master2023-11-15 15:06:42
  • Mizi
    eXtreme member
    15.11.2023. 13:25
    Jedna je Brigit Nielsen.
  • puppet_master
    eXtreme member
    14.11.2023. 14:51
    Ti si, Gavranče, optimista Approve što je pohvale vredno, ali je često i ujedno uvod u razočarenje. LOL

    Ta biografija Besetice je sačuvajbože, no sa obzirom na to na šta liči trejler za Konanku, možda i neće biti teško da Red Sonya bude bolja. Ja pa verujm da će oba filma biti (meni pogotovo) negledljivi LOLLOL
;

{{message}}

{{item.title}}