Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Knights of the Zodiac Vs Guardians of the Galaxy Vol. 3

вести

09.05.2023.

Knights of the Zodiac Vs Guardians of the Galaxy Vol. 3

Prethodne nedelje velika borba vodila se na box-office listama širom sveta za najgledanija ostvarenje. I dok je u većini svetskih zemalja prvo mesto pripalo holivudskom blokbasteru Guardians of the Galaxy Vol. 3 (u Srbiji, zbog tragedije koja ju je zadesila odložena premijera), u nekim zemljama je prvo mesto na listi najgledanijih skoro niotkuda pripalo avanturističkom fantasyju Knights of the Zodiac. Tako je ovaj film bio najgledaniji u Rumuniji, Peruu, Ekvadoru, Boliviji, Venecueli, Urugvau i Paragvaju!

Da podsetimo, u pitanju je filmska adaptacija popularne anima-serije "Saint Seiya", zasnovana na istoimenoj bestseler mangi, koju je napisao i ilustrovao Masami Kurumada, 1986. godine. Reditelj je Poljak Tomasz Baginsk, a glavne uloge tumače Famke JanssenSean Bean i Mackenyu.

Kada se Boginja rata reinkarnira u telo mlade devojke, ulično siroče Seiya otkriva da mu je suđeno da je zaštiti i spasi svet. Ali, samo pod uslovom da se suoči s vlastitom prošlošću, krene na putovanje u svet drevnih bogova i mitova, i postane Vitez Zodijaka.

Premijera filma u SAD predviđena je za 12.05. ove godine.

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    11.05.2023. 10:43
    Pa jeste radio je kratke koji mi se svidjaju, a nagrade za The Fallen Art i The Cathedral. Cekam Sri Asih (2022) mozda je izasao dobar prevod nisam proveravao mozda neko zna, a i dati cu, iako su utisci, a i kritike lose. AlexDeLarge2023-05-11 11:29:57
  • JoxerTM
    eXtreme member
    09.05.2023. 16:57
    Čudi me da nisi dodao nagrade koje je Tomasz Baginiski pobrao za ono što je radio prije ove režije.
;

{{message}}

{{item.title}}