Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Joaquin Phoenix ima novi film s hororičnim prizvukom

најави

11.01.2023.

Joaquin Phoenix ima novi film s hororičnim prizvukom

Joaquin Phoenix, Parker Posey i Amy Ryan tumače glavne uloge u novom neobičnom filmu Beau Is Afraid, koji kao reditelj i scenarista potpisuje nagrađivani, ali i kontroverzni Ari Alster (MidsommarHereditary).

Beau je krajnje neurotičan, ali čovek pristojnog izgleda koji ima težak odnos sa svojom arogantnom i gordom majkom i nikada nije poznavao svog oca. Kada mu majka umre, on kreće kući, ali tokom tog putovanja susrešće se s nekim divljim i bizarnim natprirodnim pretnjama...

Premijera ovog filma "nadrealistične komedije koja koketira s hororom" jeste 23.04. ove godine.

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    11.01.2023. 13:58
    Ovaj konkretni film mi se ne gleda, trejler mi je već bez veze, nije trebalo da ga gledam uopšte. Dok Ari Aster nije ni blizu toliko loš kakvim se ponegde čini, filmovi, naravno, nisu ni o čemu, već bi stvarno valjalo prepeglati malo te priče, srediti akcenat i mirna Bosna, ovako zbilja ispada (mada nije) da je style over substance, zapravo je osveženje žanra, meni je makar preko glave Conjuringa, Insidiousa, Sinistera, Smile blablabla, kao da gledam jedan te isti film iz godine u godinu, ubijaju žanr neinventivnošću, Asteru fali prosto kakav bolji dramaturg tek da ispegla te priče, ako mene ko pita tj. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    11.01.2023. 10:31
    Povratak style over substance kralja - preskače se.
;

{{message}}

{{item.title}}