Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tajvanski nagrađivani animirani fantasy

најави

02.01.2023.

Tajvanski nagrađivani animirani fantasy

Tajvanski fantasy Demigod: The Legend Begins dobio je prošle godine nekoliko nagrada na različitim svetskim festivalima, kao što su Neuchâtel International Fantastic Film Festival ili Taipei Film Festival

Rizikujući svoj život, Su Hua-Jen, majstor borilačkih veština, popeo se na jednu od pet svetih planina Wu Lin. Na vrhu, dva monstruozna bića su u potpunoj konfrontaciji, a dolazak Sua menja igru. Bez njegovog znanja, čovek je upravo pokrenuo niz događaja monumentalnih posledica. Vrativši se u grad, Su se suočava s još jednim mnogo prizemnijim problemom: duguje ogromnu svotu lokalnom lihvaru, a da bi otplatio ovaj iznos koristi svoje isceliteljske veštine. Tada mu stiže zahtev gospodara zamka Globe. Su bi više voleo da se ne meša u takve stvari, ali ovaj posao, finansijski obećavajući, mogao bi otvoriti vrata Fantastične akademije, gde bi mu na kraju bilo dopušteno da konsultuje Neograničenu nebesku knjigu u vezi svoje budućnosti.

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.01.2023. 13:05
    To stvarno nije normalno, barbike u CGI wuksiji, samo luđaku može pasti na pamet snimati tako nešto. Jebo me pas ako ovo ne pogledam.
;

{{message}}

{{item.title}}