Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Japanski drugačiji Božićni fantasy za nevaljalce

најави

28.12.2022.

Japanski drugačiji Božićni fantasy za nevaljalce

Ove nedelje u Japanu je premijerno prikazan tamošnja fantasy komedija Black Night Parade, koja je u prvoj nedelji prikazivanja zaradila 1,5 miliona dolara.

Miharu Hino je mladić bez pristojnog posla ili devojke. Izdržava se honorarnim poslom u trgovini koju ima već tri godine. Negde tokom božićne sezone, čovek u crnoj odeći Djeda Mraza pojavljuje se ispred njega i govori mu da ima novi posao od tada. Miharu Hino se tada budi u domu Deda Mraza na Severnom polu. Tamo počinje da radi s drugim ljudima u crnoj odeći Djeda Mraza. Njegov posao jeste da daje poklone deci širom sveta. I u kući Deda Mraza postoji tajna. Jer, oni spremaju loše poklone za nevaljalu decu...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Yûichi Fukuda, po mangi čiji je autor Hikaru Nakamura, a obojica su, ujedno i koscenaristi filma.

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    02.01.2023. 19:17
    I daj da mi neko posle kaže da se (eto makar ponekada) odmah po plakatu ne vidi kuda bi film sa kvalitetom.  Approve

    Dobro de, ne bi trebalo suditi knjizi po korici i sav taj džez, dok stoji i da se blesavim kada kažem da zbilja po plakatima biram filmove, ali come on, ovaj ne liči ni na šta (dobro tj).

    Delom se blesavim tačnije. Ima, neka i omrznutih, od one sorte koja se rimuje sa MTS, sajtova koji mi lepo pruže samo plakat filma, bez sinopsisa, trejlera, bez upoznavanja sa ičime konkretnijim, dakle ostavi me u neznanju, spremnog da me iznenade, što i dalje ne znači da zbilja verujem da će mi plakat stvarno precizno reći hoće li mi se išta dopasti, no sto puta rekoh, nije uvek poenta da mi se nešto dopadne, ta koliko filmova pogledamo svejedno ostajući razočarani na kraju, kakav god sistem, očekivanja i koješta još imali na umu pre nego li ih napadnemo.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    28.12.2022. 11:25
    Prema traileru, loša (karikaturalna) live adaptacija istoimene mange.
    Čitati zdesna ulijevo.

;

{{message}}

{{item.title}}