Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Tom Berenger ponovo ubija

најави

27.11.2022.

Tom Berenger ponovo ubija

Objavljen je trejler za akcioni film As Good As Dead, u kome jednu od glavnih uloga tumači Tom Berenger, nekadašnja velika filmska zvezda, pre svega akcionih filmova.

Bryant (Michael Jai White), čovek misteriozne prošlosti, seli se u mali meksički pogranični grad kako bi započeo jednostavan život. Dok je tamo, nevoljno se sprijatelji sa problematičnim lokalnim tinejdžerom koji je nedavno izgubio majku, a koji je regrutovan od strane lokalne ulične bande. Bryant drži dečaka na oku i uči ga borilačim veštinama, preuzimajući ulogu mentora, učitelja i očeve figure. Kako se priča odvija, saznajemo da je Bryant mnogo više od čovjeka koji se preselio u Meksiko da živi jednostavnim životom. Bryant beži od složene, nasilne prošlosti za koju veruje da je ostavio iza sebe. Dok ga njegova prošlost sustiže, primoran je na borbu na život i smrt da očisti svoje ime, spasi dečaka i vrati sve što je ostavio iza sebe.

Reditelj ovog ostvarenja jeste R. Ellis Frazier, poznat kao autor akcionih filmova tkz. B kategorije, a koji je prošle godine imao i Hustle Down u kome glavnu ulogu tumači Tom Sizemore.

 

  • Коментари (3)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Black Raven
    Translator
    27.11.2022. 15:03
    R. Ellis Frazier je slabiji režiser B produkcije ( nije baš retard kao neki), 
    zna da napravi gledljivo ostvarenje ali mu je izbor sporednih glumaca mnogo loš. 

    Michael Jai White je totalno neiskorišćen glumac, 
    kad je bio u najboljim godinama za borilačke filmove Holivud ga preskočio,
    ima par dobrih filmova ali mogao je mnogo više od toga. 
    Michael Jai White je i scenarista ovog filma ( nije loš scenarista) 
    pa možda i film ispadne za nijansu bolji od B proseka. 
    Tom Berenger je bio i ostao dobar glumac 
    ( i dalje se trudi da dobro odigra ulogu). 

    Očekujem da bude gledljivo ostvarenje za ocena oko 4/10 ako dobije 5/10 biće odlično. 
    Trejler me nije oduševio, 
    ali videćemo kad film izađe (trebalo bi u decembru 2022).
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    27.11.2022. 12:29
    Jeste secam se i kad se rasformirao jedan lokalni, mali video klub da sam medju VHS kasetama imao `Pucaj da bi ubio` tako je bilo napisano.
  • puppet_master
    eXtreme member
    27.11.2022. 11:11
    Bio jeste popularan (Tom Beringer dakle), voleo sam ga kao dete, tamo osamdesetih, mada ga nisam pamtio po akcijama, to je valjda do razlike u godinama između mene i autora teksta, šta znam. 

    "Shoot to kill" opasan, voleo i naravno "Ako dočekam sutra" po Šeldonu, tada meni sjajnu trišu "Betreyed", voleo i "Someone to watch over me" (mada zbilja ne volem Ridley Scotta), antologijska scena mu i u "Platoon", potom i u docnijim trilerima, tamo negde devedesetih i izgubih nit sa njegovim filmovima iako sam ga sporadično viđao tu i tamo, skoro i ne baš...nisam znao da je živ Tongue
;

{{message}}

{{item.title}}