Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Rusi imaju novi avanturistički

најави

26.10.2022.

Rusi imaju novi avanturistički

Ove nedelje u Rusiji je premijerno prikazan novi avanturistički film Libereya: Ohotniki za sokrovischami ("Tragači za izgubljenom bibliotekom").

Prilikom izgradnje metroa, radnici otkrivaju tajnu prostoriju, što dokazuje da postoji legendarna Biblioteka Ivana Groznog. Ali, ispostavlja se da je otkriće namerno zaboravljeno dugi niz godina, pa je sada sve u rukama Ilje. Sada mu je život u opasnosti, jer moćne sile love drevni artefakt. Ilja je primoran da se udruži sa čudnim strancem. Kako bi im pomogla u potrazi i otkrila drevne šifre, tu je i lepa filološkinja Arina. Sada, kako bi pronašli nove tragove i približili se rešenju, trio avanturista treba da obiđe izgubljena i opasna mesta raštrkana širom Rusije: od Vologde do Naryan-Mara, na kopnu, pod vodom, pa čak i u tajnim tamnicama Kremlja...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Gleb Orlov, koji je prethodni film o čuvenom ruskom rvaču Poddubnyy snimio još 2014. godine.

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    26.10.2022. 12:11
    Režiser biografija pokušava napraviti avanturistički film. A ne znam, trailer mi ne djeluje zabavno. Nema akrobacija, nema zagonetki, al' ima pucnjave.
;

{{message}}

{{item.title}}