Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Objavljen trejler za novi SF "WifeLike"

вести

20.07.2022.

Objavljen trejler za novi SF "WifeLike"

Objavljen trejler za novi SF Wifelike

Jonathan Rhys Meyers je detektiv iz bliske budućnosti, ožalošćen zbog smrti svoje žene, koji progoni kriminalce koji trguju andriodima na crnom tržištu. U nastojanju da se prekine s eksploatacijom veštačke inteligencije, pripadnici pokreta otpora sabotiraju programiranje andrioda koji je dodeljen detektivu kao verna kopija njegove žene (Elena Kampouris). Ona - Meredith - počinje da se pita o svom pravom identitetu, nakon što sećanja na prošli život počnu da se ispoljavaju u svetu u kom ništa nije onako kako bi trebalo da izgleda...

Reditelj ovog ostvarenja jeste James Bird, koji se do sada ogledao u totalno različitim žanrovima (SF The Circuit, fantasy We Are Boats, romantična drama Honeyglue, komedija Eat Spirit Eat).

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Black Raven
    Translator
    20.07.2022. 09:15
    Jonathan Rhys Meyers ima nekoliko nova filma, najnoviji je The Good Neighbor (izašao pre neki dan Web snimak), a uskoro bi trebalo da izađu još 3-4 filma s njim. Svi ti filmovi će verovatno biti solidni, gledljivi, ali čist prosek, u rangu ocena 4-6, jer ipak su to filmovi slabijih produkcija.
;

{{message}}

{{item.title}}