Pablo Schreiber hoće da bude novi Wolverine.

vesti

19.06.2017.

Pablo Schreiber hoće da bude novi Wolverine.

Zvezda serije American Gods je objavila da bi se rado prihvatila uloge Wolverina ukoliko mu ikada bude ponuđeno. 

Zvezda serije American Gods Pablo Schreiber je prvi koji je ubacio svoje ime u šešir za naslednika Hugh Jackmanovog Wolverina, pošto se ovaj oprostio od franšize sa Logan. 17 godina smo gledali Jackmana kao Wolverina, momka sa kandžama da bi smo se ove, 2017 godine, oprostili od njega i to na jedan zaista poseban način. Kako je Jackman stavio ozbiljnu tačnu na X-Men franšizu i njegovo učešće u njoj ostaje samo da se pitamo ko će preuzeti ulogu Wolverina u narednim filmovima, pošto je poprilično nemoguće ne ubaciti jednog od glavnih likova u film. 

Tu u priču ulazi mladi Pablo Schreiber koji glumi irskog boga sreće i bogatstva, malog patuljka Leprikona, samo što u ovoj adaptaciji mali Leprikon ima mišiće, tuče ljude po kafanama i visok je 190. 

Schreiber je čak i objavio da bi bio srećan da glumi i Sabertootha, ukoliko mu se takva uloga ponudi, pošto je glumeti Wolverina nekako, bar po meni, karta u jednom pravcu za negativnu kritiku pošto je Jackman obeležio tu ulogu i neće nikada biti bolji od njega. Možemo samo da ocenjujemo koliko mu je neko blizu, ali neće niko biti bolji od njega. 

 

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • 19.06.2017. 18:34
    Mala ispravka, visok je 196 cm. Bilo bi tačnije da ste napisali 2 metra umesto 190 ali ok, sitnica je svejedno.