Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Noćna su snimanja tek mali izazov za ekipu FRKE!

blogovi

20.08.2021.

Noćna su snimanja tek mali izazov za ekipu FRKE!

Već zagrijana i entuzijastična ekipa svakoga dana u noćnim satima na ulicama Osijeka započinje snimanje scena Frke. Odmaraju se tijekom dana, rade noću, a da bi napunili baterije i bili spremni za sve izazove, između zahtjevnih snimanja provode i dane odmora.

Proteklih se dana snimalo na mnoštvu različitih osječkih lokacija, ponovno i u Tvrđi. Ovoga su puta u pitanju bile scene ludog partyja jednog od glavnih likova Frke, točnije – Petra. Snimanje je Petrovog partyja prošlo u potpunom redu zahvaljujući organiziranosti ekipe i odgovornosti statista, koji su, nakon snimanja na katakombama, još jednom bili potrebni za realizaciju ovoga projekta.

Potraga i prijave za statistima uglavnom su se odvijale na društvenim mrežama što se još jednom pokazalo efikasnim, a samo je snimanje zabave odrađeno tijekom dvije zahtjevne i naporne noći, no kao što se već ispostavilo, za Ekipu je ovo tek lagana frka.

Nadalje, nakon Petrove zabave, ispred restorana Waldinger Vedran Dakić i Antonia Mrkonjić  ponovno ulaze u svoje uloge Petra i Sare gdje ekipa ponovno odrađuje odličan posao glume i snimanja.

Na red dolazi i Donji grad (DGO), a nakon zasluženog dana odmora i pripreme, započinje se sa snimanjem jednih od ikoničnijih noćnih uličnih scena.

Bez sumnje, kroz protekle dane snimanja dalo se zaključiti kako Frka nije tek mali sporedan događaj, već ozbiljan, ali i nesvakidašnji projekt mladih talentiranih ljudi koji su svoju ljubav i entuzijazam odlučili usmjeriti prema istome cilju.

Foto: Kristijan Cimer

 

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}