Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Završava se snimanje "Firestarter"

вести

20.07.2021.

Završava se snimanje "Firestarter"

Glumac Zac Efron objavio je na društvenoj mreži Twitter da se završava snimanje remake filma Firestarter, po romanu čiji je autor Stephen King!

Glavnu ulogu u novoj verziji kultnog filma, devojčicu s pirokinetičkom moći, odnosno sposobnosti da svojim mislima izazove vatru, a koju je u originalnoj verziji iz 1984. godine tumačila Drew Barrymore, sada će glumiti Ryan Kiera Armstrong (The Tomorrow War).

Reditelj filma jeste Keith Thomas  (The Vigil), a scenarista Scot Teems (That Evening Sun, Rectify). Kako su obojica najavili, u njihovom filmu biće dosta detalja o kojima se piše u Kingovoj knjizi, ali nisu bili deo prvog filma.

Ostaje nam da vidimo... 

 
  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    20.07.2021. 15:50
    Dok ja pa nisam odveć voleo ni knjigu a ni film, mada su neloši. Zapravo u dugogodišnjoj eri Kingovog recikliranja samog sebe, napravio je solidan posao sa romanom "Institut", tu se da osetiti deo ambijenta kakav je možda trebalo da ima i "Potpaljivačica" iako je tu pa zabrljao na drugim poljima 😄 Nemam želju da gledam ikakav Firestarter rimejk, sačekaću ekranizaciju Instituta.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    20.07.2021. 15:43
    Kome ostaje da vidi? Meni sigurno ne, original je dovoljno dobar i dovoljno upečatljiv.
;

{{message}}

{{item.title}}