Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Objavljen je trejler za seriju po SF klasiku

вести

28.06.2021.

Objavljen je trejler za seriju po SF klasiku

Radosna vest za sve ljubitelje SF-a! Snimljeno je 10 epizoda serije Foundation, a sada je pred vama i trejler za ovo ostvarenje nastalo na osnovu čuvenog književnog dela koje potpisuje Isaac Asimov.

Serija je snimana za Apple TV+, prve tri epizode biće prikazane 24.09. ove godine, a zatim svakog narednog petka po jedna. 

Da podsetimo, književni serijal Foundation počeo je objavljivanjem kratkih priča, sabranih u tri knjige - "Foundation", "Foundation and Empire" i "Second Foundation". To je bilo 1950-tih godina, da bi zatim, 1980-tih Asimov objavio još dva nastavka - "Foundation’s Edge" i "Foundation and Earth". Nakon toga usledila su i dva prequel-romana "Prelude to Foundation" i "Forward the Foundation".

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    29.06.2021. 15:05
    Prošlo je sto godina otkad sam čitao "fondacije" pa se slabo sjećam, ali najiskrenije prema traileru uopće ne bih rekao da je to to. Ne bi me čudilo da serija ima jako malo veze sa Asimovovim genijem, da je poglupljena i nasilno politički korektna. Dat ću joj šansu kad izađe, ali očekivanja su mi jako mala.
;

{{message}}

{{item.title}}