Nova "Medea" za Netflix

вести

09.06.2021.

Nova "Medea" za Netflix

Ima onih koji vole filmove čiji je potpisnik Tyler Perry. Tako, verovatno, razmišljaju i čelnici kompanije Netflix, koji su s ovim čovekom potpisali ugovor o snimanju novog, verovali ili ne - 12. filma "Medea" franšize!

Naziv novog filma biće "A Madea Homecoming", a Perry je odlučio da ponovo oživi seriju uprkos tome što je isti lik "penzionisao" prošle godine kroz tkz., potpuno rasprodanu predstavu “Madea’s Farewell Tour”, snimljenu i za TV, dok je baš poslednji dugometražni igrani film na ovu temu - A Madea Family Funeral - snimio 2019. godine.

Osim što će režirati novi film, Perry će napisati i scenario, a i glumiti glavnu ulogu. Očekuje se da film bude prikazan na Netflix-u u 2022. godini.

Inače, lik Medea Perry je prvi put tumačio u predstavi I Can Do Bad All by Myself, još 1999. godine, kada je "uskočio" u ulogu, nakon što originalni izvođač nije mogao da dođe na izvođenje. Prvi pravi dugometražni film za prikazivanje u velikim dvoranama bio je Madea's Family Reunion iz 2006. godine, mada je i prethodno bilo snimljeno nekoliko "video" filmova u kojima je Medea bila glavni lik.. 

Zbirno, prethodnih 11 filmova "Medea" serije zaradili su više od milijardu dolara.

  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!