Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Pogledajte trejler za novi "superherojsku" seriju

вести

21.05.2021.

Pogledajte trejler za novi "superherojsku" seriju

A Misteriosa Sociedade Benedict jeste naziv nove avanturističke serije u produkciji "Disney+", čiji je trejler upravo objavljen.

Grupa nadarenih siročića regrutovana je od strane ekscentričnog dobrotvora da izvrše tajnu misiju, odnosno spreči zlog brata-blizanca gospodina Benedicta - Dr. Ledroptha Curtaina - da stvori strašnu globalnu krizu. Naime, zli doktor koristi polaznike "škole za nadarenu decu" da bi stvorio masovnu paniku i destabilizovao vlade najvećih svetskih država. Kako bi ga sprečio, gospodin Benedict angažuje siročiće po imenima Reynie, Sticky, Kate i Constance da se infiltriraju u školu i spreče Dr. Curtaina da postane novi svetski vođa... 

Klinci-junaci, u ovom slučaju nemaju natprirodne "superherojske", već samo veoma razvijene "ovozemaljske" moći - Reynie je sposoban da reši probleme svih vrsta samo svojom logikom i empatijom, Sticky ima fotografsko pamćenje i može da čita veoma brzo, Kate zna kako da koristi sve što joj je u blizini da bi rešila tražene zadatke, a Constance prkosi konvencionalnim obrascima mišljenja i piše pametne i brutalne pesme.

Ova serija adaptacija je bestseler romana čiji je autor Trenton Lee Stewart.

Premijera prve epizode serije predviđena je za 25.06. na kanalu "Disney+"

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    21.05.2021. 14:59
    Zločesta deca.
;

{{message}}

{{item.title}}