Tajvanska romantika najgledanija

вести

04.05.2021.

Tajvanska romantika najgledanija

I prethodne nedelje najgledaniji film na Tajvanu bila je romantična drama Dang Nan Ren Lian Ai Shi ("Zaljubljeni muškarac", u slobodnom prevodu). Ovaj film zaradio je ukupno 13,3 miliona dolara za pet nedelja prikazivanja, od toga milion u protekloj nedelji. Ovo je, istovremeno, i šesti tajvanski film po zaradi svih vremena.

Cheng je ljubazni uterivač dugova koji sreće do guše zaduženu Hao Ting. On je privuče nakon što se zainteresuje za njenog bolesnog oca, a i bude fasciniran kako se devojka sama nosi s dugovima koje ima. Formula je jednostavna - smanjiće dugovanja tako što će izlaziti sa Chengom. I, kada se čini da više ništa ne stoji na putu ljubavi, sudbina će ponovo umešati svoje prste...

Reditelj ovog filma jeste Chen-Hao Yin, a to je njegovo prvo dugometražno ostvarenje.

 

 • Коментари (3)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • puppet_master
  eXtreme member
  04.05.2021. 19:44
  Slična stvar i kod mene 😄 bio sam skoro pa uveren da je kakav mračni triler, serijski ubica, flert sa hororom...niđe veze. Vršnjačko nasilje/seksualno zlostavljanje gluvoneme dece. Neverovatno odrađen uprkos svim (pa još danas) zamkama takve jedne komplikovane teme, može se zalutati na svakoj krivini...a eto nije. Još je autorka debitant.

  Tek sam ušao u stan, sa posla, nisam ni doručkovao još 😄 ima dana za pisanje dužih/konkretnijih postova.
 • JoxerTM
  eXtreme member
  04.05.2021. 19:35
  A kad će pasti komentar na film (Silent Forest) u njegovoj temi?
  Nisam ga još stigao pogledati, ali razlog zašto ga hoću gledati je da čisto sumnjam da je drama, pripremio sam ga očekujući horor kakav je korejski Silenced, nikakvu bezveznu i dosadnu dramu.
 • puppet_master
  eXtreme member
  04.05.2021. 19:26
  Baš noćas gledao mučnu i tešku tajvansku dramu Silent Forest, sjajno vođenu i odglumljenu, ovo mi tematski deluje kao sušta suprotnost. Btw tip sa slike ne izgleda kao neko ko uteruje dugove 😄, no milica je preslatka, možda i overim to.


  Nego, još se ne daš Iga 🙂 lepo je videti da i dalje radiš punom parom. Svaka čast na volji i strpljenju, vremenu i trudu. 👍