Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Tajvanski film najbolji

вести

23.11.2020.

Tajvanski film najbolji

Romantična komedija Xiao shi de qing ren jie dobila je čak pet "Golden Horse" nagrada, na 57. tajvanskom festivalu najboljih ostvarenja na kineskom jeziku, održanom u periodu 05.11. - 23.11. ove godine.

Osim za najbolji film, ova komedija pobedila je i u kategorijama "najbolji reditelj", "najbolji specijalni efekti", "najbolja montaža" i "najbolji originalni scenario". 

Hsiao-chi uradiće sve da bi bila korak ispred ostalih. Ona radi u pošti, a jedan vozač autobusa svaki dan donosi pismo njoj. Hsiao-chi uskoro puni 30 i željna je ljubavi. Konačno, dan uoči Svetog Valentina, jedan opasan momak je pita da izađu na ljubavni sastanak. Ona pristaje. Ali, na njeno zaprepašćenje, kada se probudi sledećeg jutra, shvati da je Dan zaljubljenih misteriozno prošao...

Reditelj i scenarista ovog filma jeste Yu-Hsun Chen (Jian wang cun).

 

  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    23.11.2020. 18:56
    Nije istina. Za njih su drame, još posebno ako su biografsko-povijesne! Tongue

    Na lanjskom tajvanskom "oskaru" također 5 nagrada je odnijela unikatna filmofilska poslastica Detention tako da sam uvjeren da žiri nije ovome ovogodišnjem onako bezveze dao jednako toliko nagrada.
    Iako me romantične komedije ne zanimaju previše, riječ je vrlo vjerojatno opet o egzotici, tako da ću to definitivno pogledati.

  • beogradski
    eXtreme member
    23.11.2020. 14:34
    Zanr romanticna komedija je za lepsi pol. Tako da nisam zainteresovan )
;

{{message}}

{{item.title}}