Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Stigao trejler za Skylin3s

вести

24.10.2020.

Stigao trejler za Skylin3s

Prošlo je deset godina otkako je niskobudžetni SF Skyline prilično protresao fanove ovog žanra. Sedam godina kasnije snimljen je i "nastavak" Beyond Skyline, koji baš i nije opravdao očekivanja mnogih. Sada nam, u završnim mesecima 2020. godine, iz francuske kuhinje stiže i Skylines, treći deo "franšize".

Kapetan Rose Corley određena je da predvodi tim elitnih plaćenika u misiji na stranu planetu, kako bi spasila ono što je ostalo od čovečanstva. Ima samo 72 sata da u tome uspe. Ona je rođena s natprirodnim moćima, ali joj je potrebno stalno ubrizgavati svežu krv da bi zaustavila starenje. Dugogodišnji borac protiv vanzemaljaca, postala je i najtraženija osoba na Zemlji, nakon što je bila prisiljena da žrtvuje mnoge svoje saveznike kako bi spasila ljudski rod. Sada, u bekstvu, vojska joj prilazi s molbom da im pomogne kada opaki virus pripreti da pretvori prijateljski nastrojene vanzemaljce u neprijatelje ljudi...

Reditelj filma jeste Liam O'Donnell, koji je režirao i prethodni film serije. U međuvremenu, godine 2019. bio je i koreditelj SF-horora Portals.

  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    24.10.2020. 20:42
    Molim? Beyond je 10x bolji od prvog. I luđi. Drugo, nisi dopisao Bashir/DS9 ni Raven/The100.
;

{{message}}

{{item.title}}